Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 noiembrie 2018

Echilibrul tău interior începe să se năruie cu o viteză mult prea mare. Descoperi despre sine lucruri greu de asimilat din punct de vedere rațional, dar mai ales emoțional. Deși pașii pe care îi faci sunt calculați, nimic din ceea ce urmează să trăiești nu va fi ușor.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 noiembrie 2018

Astăzi cu siguranță nu ai o dispoziție de flirt. Cei care vor încerca să facă asta cu tine, vor rămâne cu o impresie greșită în ceea ce te privește. Ai nevoie de timp. Nu îți mai dorești să faci niciun fel de compromis în ceea ce privește bunăstarea ta emoțională.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 noiembrie 2018

Îți place foarte mult să fii ținta atenției celor din jur. Timpul și aprecierea pe care ți le acordă lumea te ajută să îți recâștigi încrederea în sine. Deși eșecul de care ai avut parte acum câteva zile te-a găsit complet nepregătită din punct de vedere emoțional, astăzi simți cum începi să te ”repui” pe picioare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 noiembrie 2018

Asigură-te că atunci când îți dorești ceva, transmiți semnalele potrivite. Persoana iubită este pusă mereu în dificultate atunci când trebuie să îți facă pe plac. Afecțiunea pe care o primești de la un anumit coleg de birou te intrigă destul de mult. Pe deasupra, te face să te simți inconfortabil.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 noiembrie 2018

Este posibil să ai de-a face cu câteva dificultăți financiare. Din păcate, și viața personală este tot mai afectată de acest aspect. Trebuie să găsești un echilibru între cele două planuri. Acest sfârșit de săptămână aduce vești proaste în ceea ce privește una din deciziile luate recent.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 noiembrie 2018

Astăzi întâlnești oameni care îți vor oferi puncte de vedere diferite în raport cu ceea ce trăiești sau te vor ajuta să îți proiectezi noi obiective. Ai mai multă grijă de sănătatea ta! Dacă în familie apar tensiuni, încearcă să eviți atitudinea defensivă care îți este specifică.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 noiembrie 2018

Este indicat să fii mai superficială atunci când vine vorba de cei din jur. Ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta. Acest sfârșit de săptămână se află sub energia lui Saturn. Nu trebuie să îți faci griji în raport cu modul în care se vor derula lucrurile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 noiembrie 2018

Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare. Obiectivele pe care le ai în plan profesional ar trebui creionate într-o formă mai accesibilă în raport cu resursele pe care le deții în prezent. Chiar dacă modul în care pui mereu problema este unul flexibil, nu sunt mulți cei care reușesc să te și înțeleagă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 noiembrie 2018

Viața profesională are nevoie de mai multă stimulare. Rutina de care ai parte îți afectează destul de serios motivația pe termen lung. Chiar dacă în momentul de față, din cauza unor dificultăți financiare, nu reușești să faci tot ceea ce îți propui, acesta nu este un impediment pentru visurile tale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 noiembrie 2018

Astăzi totul este despre relaxare. La birou ai parte de o zi lejeră, iar acasă îți concentrezi atenția doar asupra propriilor hobby-uri. Deși îți este dificil să nu mai fii reticentă la intențiile unora, sunt situații în care te lași dusă de val și faci doar ceea ce simți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 noiembrie 2018

Punctele de cotitură pe care este esențial să le treci în ceea ce privește dezvoltarea personală, sunt greu de manageriat din punct de vedere emoțional. Petrece mai mult timp singură. Ai nevoie de timp cu tine, iar prezența celorlalți îți distrage atenția de la obiectivele pe care le ai.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 noiembrie 2018

Lasă-ți intuiția să îți ghideze pașii! Indiferent de ocazie, cadourile de suflet pe care alegi să le faci persoanelor dragi pecetluiesc sub o formă simplă, dar autentică, legătura pe care o ai cu ele. Astrele vor să te determine să fii mai implicată în viața socială.
Articole astro