Horoscopul zilei de 23 martie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 martie 2022

Ai nevoie de mai mult spațiu social pentru a te exprima. Atunci când vine vorba de conflictele pe care le ai cu cei dragi, ai tendința să cedezi pentru a le face pe plac. Acest comportament ajunge să reprime părți importante ale personalității tale, iar starea de irascibilitate nu va întârzia să apară.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 martie 2022

Este adevărat că astăzi ai tendința să fii ușor distrasă. Este normal acest lucru având în vedere perioada confuză prin care treci. Nu mai fii atât de exigentă cu propria persoană! Compasiunea în raport cu noi înșine denotă iubire și apreciere de sine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 martie 2022

Alegerile din viața ta au mereu o urmă de nesiguranță. Este posibil ca și cei din jur să simtă acest lucru și să profite de vulnerabilitatea ta. Modul în care alegi să acționezi este definit mai mult de frustări și neajunsuri și de aceea totul pare să fie în nuanțe de gri.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 martie 2022

Astăzi ai nevoie de timp cu tine, iar prezența celorlalți îți distrage atenția de la obiectivele pe care le ai. Starea ta destul de irascibilă nu te va ajuta să eviți conflictele care apar la orice pas. Gândește-te la propriul bine și acționează în consecință!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 martie 2022

Vibraţiile astrelor conlucrează în favoarea ta. Starea de împlinire pe care o resimți te face să fii mai atentă la acele lucruri sau persoane care au ”ceva de spus” în ceea ce privește bunăstarea ta emoțională. Energia pe care o primești de la Saturn te ajută să faci lucrurile în propriul ritm.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 martie 2022

Trebuie să ai o tărie psihică extraordinară pentru a nu ceda în mijlocul situațiilor stresante de care ai parte astăzi. Persoana iubită îți acceptă nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci în acest sens. Cu toate astea, ai senzația că se îndepărtează de tine cu fiecare zi care trece.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 martie 2022

Emoții și evenimente neprevăzute pe care nu le poți controla ajung să îți invadeze întreaga viață. Viața este mult prea valoroasă pentru a rata momente importante doar de teama să nu fii dezamăgită. Ziua aceasta din mijlocul săptămânii este despre stare ta de bine în relațiile cu cei din jur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 martie 2022

Punctele de cotitură pe care este esențial să le treci în ceea ce privește dezvoltarea personală sunt dificil de integrat din punct de vedere emoțional. Acum nu mai aștepți ca cei din jur să te aprecieze. Acum știi că tot ceea ce este mai important sunt iubirea și stima de sine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 martie 2022

Ai o mare nevoie de independență emoțională. Cu toate astea, astăzi alegi să fii foarte seducătoare. Cu o astfel de atitudine, cu siguranță nu vei fi evitată de cei din jur. Starea ta de spirit se schimbă radical spre finele zilei din cauza unui conflict cu o persoană dragă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 martie 2022

Ai nevoie de echilibru și cumpătare în ceea ce privește propria viață. Majoritatea acțiunilor tare sunt conduse de nevoia de a ieși din rând. Nu îți plac regulile și nu rezonezi cu ideile convenționale pe care le au colegii de birou sau prietenii.    

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 martie 2022

Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi viața după propriul plac. Chiar dacă sunt situații din care crezi că nu mai ai ”scăpare”, timpul ți-a demonstrat că pentru orice problemă există o rezolvare. Trebuie să ai mai multă încredere în tine.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 martie 2022

Faci eforturi serioase pentru a fi mai înțelegătoare. Te chinui să rămâi într-o dispoziție cât se poate de bună, deși totul în jur pare să-ți fie împotrivă. Partenerul de viață are nevoie de tot suportul tău astăzi. Este important pentru amândoi să te ridici la nivelul așteptărilor sale.
Articole astro