Horoscopul zilei de 23 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 martie 2020

Din păcate, această zi pare să fie una nefastă pentru tine. Pericolul dezechilibrării emoționale se află la orice pas. Este posibil să fii pusă în postura să negociezi destul de agresiv încheierea unor noi contracte. Deși nu te simți confortabil în acest context, reușești să faci față provocării.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 martie 2020

Mintea ta este un adevărat carusel în această zi încărcată din punct de vedere energetic. Sunt momente în care te vei simți plină de energie, exuberantă, și imediat dispoziția ta se transformă într-o stare de spirit apatică. Nimic nu poate fi mai obositor decât această ”pendulare energetică.”

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 martie 2020

Dinamica în care trăim se modifică de la o zi la alta, iar noi trebuie să ne adaptăm din mers. Cu fiecare zi care trece, te simți tot mai în alertă în raport cu viața profesională. Simți cum eșecul în acest sector al vieții este inevitabil.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 martie 2020

Viața personală este tot mai afectată de ceea ce se întâmplă la birou. Trebuie să găsești un echilibru între cele două planuri. Acest început de săptămână aduce vești proaste în ceea ce privește una din deciziile luate recent. Vei resimți destul de intens nemulțumirea celor din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 martie 2020

Îndeplinirea unui important obiectiv profesional este aproape, însă este esențial să rămâi la fel de motivată până în ultimul moment. Cei din jur nu își fac griji pentru tine în acest sens. Ziua se anunță dificilă în plan emoțional. Trebuie să te îndepărtezi de persoane care îți transferă doar energie negativă.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 martie 2020

În această perioadă alegi să te dedici din ce în ce mai mult activității de la birou. Pentru a-ți distrage atenția de la viața personală, ai nevoie de astfel de ancore. Cu toate astea, ”mușamalizarea” problemelor pe care le ai nu te va ajuta să le depășești.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 martie 2020

Indiferent de prognoza meteorologică care se anunță în perioada următoare, tu o să te afli în mijlocul naturii. Anumite evenimente care au loc îți dau tot mai multe indicii că ceea ce trăiești nu este tocmai autentic, iar oamenii din jur se raportează într-un mod total diferit la tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 martie 2020

Nimic din ceea ce se întâmplă în viața altora nu va mai avea un impact atât de mare asupra stării tale interioare. Până și tu ești surprinsă de cum reușești acum să te detașezi de contextele care au impact negativ asupra ta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 martie 2020

Toate ”revoluția” pe care o trăiești în plan emoțional are drept scop recâștigarea încrederii în sine, dar și în cei din jur. Atunci când vine vorba de carieră și de propriile valori, îți dai seama că anturajul de care ești înconjurată la birou te face să te ”anulezi”. Cu siguranță nu asta îți dorești pentru sine.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 martie 2020

Ai mare nevoie de independență emoțională. Cu toate astea, astăzi alegi să fii foarte seducătoare. Cu o astfel de atitudine, cu siguranță nu vei fi evitată de cei din jur. Starea ta de spirit se schimbă radical spre finele zilei din cauza unui conflict cu o persoană dragă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 martie 2020

Trebuie să ai o tărie psihică extraordinară pentru a nu ceda în mijlocul situațiilor stresante de care ai parte astăzi. Persoana iubită îți acceptă nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci în acest sens. Cu toate astea, ai senzația că se îndepărtează de tine cu fiecare zi care trece.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 martie 2020

Uranus, planeta inovației și a libertății va intra într-o ascensiune neașteptată în perioada care urmează. Energia pe care o va elibera va avea un efect scontat asupra vieții tale, per ansamblu. Lucrurile în plan profesional se așază și ele pe un parcurs liniar.
Articole astro