Horoscopul zilei de 23 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 martie 2019

Acasă, în familie, lucrurile decurg într-o armonie care ajunge să îți încânte simțurile. Trăiești o perioadă de împlinire emoțională, este evident acest lucru. Cu toate astea, încă ai rămas blocată emoțional în raport cu anumite persoane care te-au dezamăgit în trecut.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 martie 2019

Deși consideri că eviți să faci asta, nimerești mereu în mijlocul unor conflicte care nici măcar nu te vizează. Firea curioasă te îndeamnă să îți expui punctul de vedere, chiar dacă știi că este vorba de lucruri de care nici măcar nu ai cunoștință.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 martie 2019

Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, încerci să răzbați așa cum ți-ai imaginat dintotdeauna că o vei face. Prietenii și familia ți-au lăudat și apreciat întotdeauna capacitatea de autovindecare. Odihnă este tot ceea ce ai nevoie în acest weekend, alături de persoana iubită și de cei dragi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 martie 2019

A oferi un sentiment de încredere și siguranță celor din jur este un lucru total diferit de a încerca, prin tot ceea ce faci, să îți demonstrezi competențele. Din păcate, ajungi să trăiești prin ochii celorlalți. Acest tip de comportament este cu siguranță o sursă de anxietate, chiar dacă nu vrei să accepți acest adevăr.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 martie 2019

Confirmarea socială de care ai nevoie ajunge să îți dicteze toate acțiunile. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine. Așteptările pe care le ai ajung chiar nerealiste, mai ales atunci când în viața ta are loc un eveniment important pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 martie 2019

Atunci când vine vorba de arta seducției ești absolut convinsă că nu te faci remarcată. Stima de sine are de suferit cu fiecare dezamăgire în dragoste pe care o trăiești. Chiar dacă ți-ai dori ca cei din jur să te privească prin prisma competențelor pe care le ai, ești contratriată de modul în care ești ”evaluată”.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 martie 2019

Relațiile din viața ta sunt temelia echilibrului tău interior. Capacitatea ta de autovindecare îi intrigă pe cei din jur, chiar dacă nimeni din exterior nu știe ”luptele” pe care le duci cu propriul sine. În contexte profesionale ai tendința să plasezi responsabilitatea asupra altor colegi. Este nedrept să faci asta!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 martie 2019

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, tot ceea ce trebuie să faci este să acţionezi. Acesta poate fi un punct din care să porneşti. Vremea călduroasă și însorită de afară aduce multă energie şi entuziasm în viaţa ta. Vibraţiile astrelor conlucrează în favoarea ta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 martie 2019

Siguranța financiară de care ai nevoie în această perioadă poate avea și un fundament psihologic. Te simți nesigură în raport cu multe aspecte ale vieții tale și ești într-o căutare perpetuă a stabilității. Din păcate, îți este destul de greu să identifici adevărata problemă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 martie 2019

Astăzi ai nevoie de spațiu pentru a putea să te exprimi așa cum îți dorești. Chiar dacă știi că cei din jur au așteptări de la tine, nu te lași influențată de acest lucru. Tot ceea ce contează pentru tine sunt echilibrul psihic și bunăstarea propriei familii.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 martie 2019

Influențele astrale puternice din această perioadă reușeșc să readucă calmul în viața ta. Se pare că lucrurile se așază. Deși în plan profesional ai parte de multe situații limită, acasă totul decurge armonios. De multe ori interpretezi greșit evenimentele care au loc în defavoarea ta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 martie 2019

Dificultățile financiare ajung să creeze disensiuni între tine și partener.  În această zi ai senzația tot mai acut că legătura dintre voi se năruie. În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție, chiar dacă de multe ori simți că ceea ce urmează să faci nu îți va aduce succesul la care visezi.
Articole astro