Horoscopul zilei de 23 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 mai 2020

Deși starea de spirit din următoarele zile este destul de confuză, reușești totuși să îți menții intactă motivația în plan profesional. Weekend-ul te găsește într-o dispoziție creativă de care vei profita la maxim pentru a face lucrurile să ia forma pe care ți-o dorești.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 mai 2020

Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, încerci să răzbați așa cum ți-ai imaginat dintotdeauna că o vei face. Prietenii și familia ți-au lăudat și apreciat întotdeauna capacitatea de autovindecare. Odihnă este tot ceea ce ai nevoie în weekend-ul care vine, alături de persoana iubită.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 mai 2020

Se pare că rolul persoanei oricând disponibile din punct de vedere emoțional pentru cei din jur este saturat. Nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta. Te focusezi pe propria ”vindecare” și încerci să fii mai creativă în ceea ce privește acest proces.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 mai 2020

Relațiile din viața ta sunt temelia echilibrului tău interior. Capacitatea ta de autovindecare îi intrigă pe cei din jur, chiar dacă nimeni din exterior nu știe ”luptele” pe care le duci cu propriul sine. În contexte profesionale ai tendința să plasezi responsabilitatea asupra altor colegi. Este nedrept să faci asta!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 mai 2020

Influențele astrale puternice din această perioadă reușeșc să readucă calmul în viața ta. Se pare că lucrurile se așază. Deși în plan profesional ai parte de multe situații limită, acasă totul decurge armonios. De multe ori interpretezi greșit evenimentele care au loc în defavoarea ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 mai 2020

Sfaturile pe care le primești de la anumite persoane au tendința să te motiveze. Bazează-te pe prieteni în acest sfârșit de săptămână dificil din punct de vedere emoțional. Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, vor fi acolo pentru tine și-ți va fi foarte ușor să le ceri ajutorul de care ai nevoie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 mai 2020

Starea ta interioară a căutat întotdeauna să se ”acordeze” la realitatea înconjurătoare. Toate alegerile pe care le faci par să facă parte din același spectru. Intențiile tale sunt greu de descifrat de către cei din jur. De cele mai mult ori adopți un comportament ambiguu și confuz.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 mai 2020

Prea multă amabilitate nu pare să fie binevenită în raport cu anumite categorii de oameni. Astăzi tu și partenerul de viață sunteți mai mult sau mai puțin pe aceeași lungime de undă. Amândoi veți comunica cu ușurință ceea ce simțiți sau ceea ce vă nemulțumește.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 mai 2020

Indiferent de natura problemelor pe care le ai, ramâi mereu consecventă în acțiuni în plan profesional. Atunci când vine vorba de anumite relații din viața ta, schimbarea ar putea fi un lucru benefic pentru tine. Ziua aceasta de sâmbătă te găsește într-o dispoziție apatică.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 mai 2020

Indiferent de haosul cosmic care va putea fi perceput la nivel relațional, nu trebuie să te concentrezi prea mult pe a-i ține aproape pe cei dragi. Relațiile din viața ta sunt caracterizate de autenticitate și încredere reciprocă. Acesta este un lucru de care ești în totalitate sigură.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 mai 2020

Oportunitățile și colaborările de care ai parte te ajută să îți setezi obiective realiste și realizabile. Dintotdeauna ai visat la succes în carieră, dar ești conștientă și de compromisurile pe care le presupune îndeplinirea acestui vis.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 mai 2020

Acțiunile tale au un sens duplicitar. Deși îți urmezi inima, aceasta nu pare să te ducă spre drumul corect. În ceea ce privește viața profesională, în această perioadă nu ești pregătită pentru noi începuturi. Oricum ar sta lucrurile, un compromis este binevenit în această situație.  
Articole astro