Horoscopul zilei de 23 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 mai 2019

Mai ales în această perioadă din viața ta, nu ești o fire prea rațională. Mai mult decât atât, sunt situații în care nu înțelegi rostul unei analize îndelungate a propriilor acțiuni. Purtată de propriile sentimente ai ajuns să îți găsești fericirea.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 mai 2019

Persoanele din jurul tău blamează tot ceea ce li se întâmplă. Chiar dacă nu își dau seama de acest lucru, caută mereu vinovați. Te irită peste măsură acest tip de comportament egocentric. Ziua se află sub influența Lunii și de aceea vei fi destul de retrasă din plan social.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 mai 2019

Nu știi niciodată ce porți ți se pot deschide atunci când interacționezi cu oameni pe care nu îi cunoști sau ai o viață socială intensă. Viața ta profesională are nevoie de mai multă stimulare. Rutina de care ai parte îți afectează destul de serios motivația.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 mai 2019

Ții foarte mult la propriile hobby-uri deoarece te ajută întotdeauna să te relaxezi și să te armonizezi la realitatea din jur. Chiar dacă timpul pe care îl petreci în familie este scurt ca și durată, calitatea sa nu poate fi contestată. Niciodată nu te-ai simțit mai aproape emoțional de cei dragi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 mai 2019

Astăzi îți menții vitalitatea pentru mult timp. Până spre seară reușești să finalizezi toate taskurile administrative și faci și lucruri pentru sufletul tău. A plănui în detaliu vacanța în care urmează să pleci îți oferă o stare de armonie și împlinire.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 mai 2019

Eșecurile și dezamăgirile de care ai parte tot mai des îți afectează motivația. Cu toate astea, reușești să te repui destul de repede pe picioare. În sinea ta ai știut dintotdeauna că ești singura responsabilă de propria fericire.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 mai 2019

Deși ești consternată în raport cu anumite aspecte ale activității de la birou, rămâi diplomată. Nu îți dorești, sub nicio formă, să atragi invidia sau criticile celor din jur. În ceea ce privește viața personală, te simți captivă într-o serie de prejudecăți care îți întunecă rațiunea.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 mai 2019

Sunt momente în care ți-ai dori să fii mai sigură pe puterea ta de convingere. Din păcate, știi și îți asumi faptul că nu ești o fire persuasivă. La birou acest lucru reprezintă un dezavantaj în fața celorlalți. Cu toate astea, reușești să compensezi mereu prin celelalte caracteristici ale personalității.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 mai 2019

Partenerii de afaceri știu că se pot baza pe tine. În ceea ce te privește, încrederea și susținerea pe care aceștia ți le acordă te-au ajutat de fapt să ajungi pe acest prag al carierei. Reușita de care ai parte în aceste zile te ajută să îți recapeți încrederea în tot ceea ce presupune succesul în plan profesional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 mai 2019

Schimburile energetice astrale destul puternice și haotice din această perioadă reușeșc, în mod paradoxal, să readucă calmul în viața ta. Se pare că lucrurile se așază. Deși în plan profesional este posibil să ai parte de multe situații limită, acasă totul decurge armonios.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 mai 2019

Astăzi este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic. Determinarea și vitalitatea pe care le resimți te ajută să te focusezi pe ceea ce îți propui să faci. Încă de la primele ore ale dimineții îți sorbi cafeaua cu gândul la modul în care trebuie să te organizezi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 mai 2019

Dai cu piciorul oricărei șanse de a te apropia de anumite persoane deoarece știi că asta te va duce inevitabil spre tot ceea ce înseamnă compromis. Nu îți mai dorești să trăiești în umbra altora. În viața ta ai nevoie de lucruri concrete. Tot ceea ce este relativ nu îți oferă echilibru.
Articole astro