Horoscopul zilei de 23 mai 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 mai 2018

Este de așteptat ca cei din jur să profite de vulnerabilitatea pe care o expui. Mai ales atunci când ai nevoie de încredere și devoțiune, așteaptă-te să fii dezamăgită. Din păcate, această zi pare să fie una nefastă pentru tine. Pericolul dezechilibrării emoționale se află la orice pas.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 mai 2018

În această zi ai foarte multe deadline-uri stabilite pe care îți dorești foarte mult să le îndeplinești. Este posibil să fii pusă în postura să negociezi destul de agresiv încheierea unor noi contracte. Deși nu te simți confortabil în acest context, reușești să faci față provocării emoționale pe care o presupune.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 mai 2018

În această perioadă alegi să te dedici din ce în ce mai mult activității de la birou. Pentru a-ți distrage atenția de la viața personală, ai nevoie de astfel de ancore. Cu toate astea, mușamalizarea problemelor pe care le ai nu te va ajuta să le depășești.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 mai 2018

Influențele astrale puternice din această perioadă reușeșc să readucă calmul în viața ta. Se pare că lucrurile se așază. Deși în plan profesional ai parte de multe situații limită, acasă totul decurge armonios. De multe ori interpretezi evenimentele care au loc în defavoarea ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 mai 2018

Toate evenimentele se leagă între ele. Chiar dacă te gândești deja la tot ceea ce urmează să trăiești în plan emoțional, nu te lăsa influențată de toate aceste gânduri. Viața ți se poate revela într-o formă complet neașteptată. Tot ceea ce trebuie să faci este să profiți la maxim de toate lecțiile pe care ți le oferă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 mai

Ai o mare nevoie de independență emoțională. Cu toate astea, astăzi alegi să fii foarte seducătoare. Cu o astfel de atitudine, cu siguranță nu vei fi evitată de cei din jur. Starea ta de spirit se schimbă radical spre finele zilei din cauza unui conflict cu o persoană dragă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 mai 2018

Lucrurile noi vor fi predominante pe parcursul întregii zile. Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, te înșeli. La birou apar noi oportunități de implicare în proiecte care promit multe pentru dezvoltarea ta profesională. Cu siguranță nu le vei rata.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 mai 2018

Deși ești consternată în raport cu anumite aspecte ale activității de la birou, rămâi diplomată. Nu îți dorești, sub nicio formă, să atragi invidia sau criticile celor din jur. Acest lucru oricum se va întâmpla, indiferent de atitudinea ta. Nu poți să controlezi comportamentele celor din jur.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 mai 2018

Nu îi lăsa pe cei din jur să te preseze pentru a lua o decizie importantă pentru tine. Lucrurile trebuie să se întâmple într-un anumit ritm. Deși ai o memorie extraordinară, astăzi incapacitatea ta de a reține detalii importante ajunge să fie un real impediment.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 mai 2018

Eliberează-te de stres! Salvează-ți din energie prin evitarea implicării în conflicte banale sau care nu te vizează. Astăzi este de preferat să iei lucrurile ca atare, să te amuzi pe seama întâmplărilor de care ai parte sau să alegi să faci chestii neconvenționale. Toate acestea te vor scoate din rutină.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 mai 2018

Îndeplinirea unui important obiectiv profesional este aproape, însă este esențial să rămâi la fel de motivată până în ultimul moment. Cei din jur nu își fac griji pentru tine în acest sens. Ziua se anunță dificilă în plan emoțional. Trebuie să te îndepărtezi de persoane care îți transferă doar energie negativă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 mai 2018

Te simți prinsă într-o serie de prejudecăți care îți întunecă rațiunea. Acțiunile tale au un sens duplicitar. Deși îți urmezi inima, aceasta nu pare să te ducă spre drumul corect. În ceea ce privește viața profesională, în această perioadă nu ești pregătită pentru noi începuturi.
Articole astro