Horoscopul zilei de 23 iunie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 iunie 2018

Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, încerci să răzbați așa cum ți-ai imaginat dintotdeauna că o vei face. Prietenii și familia ți-au lăudat și apreciat întotdeauna capacitatea de autovindecare. Odihnă este tot ceea ce ai nevoie în acest weekend, alături de persoana iubită.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 iunie 2018

Te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat, mai exact obiectivele profesionale. Într-o relație, deși uneori te simți inhibată de cel de lângă tine, îți exprimi sentimentele într-un mod spontan. Alegerile din viața ta au mereu o urmă de nesiguranță.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 iunie 2018

Sunt momente în care ți-ai dori să fii mai sigură pe puterea ta de convingere. Din păcate, știi și îți asumi faptul că nu ești o fire persuasivă. La birou acest lucru reprezintă un dezavantaj în fața celorlalți. Cu toate astea, reușești să compensezi mereu prin celelalte caracteristici ale personalității.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 iunie 2018

În ultima perioadă ai avut parte de multe împliniri în plan emoțional. Deși starea de spirit din următoarele zile este destul de confuză, reușești totuși să îți menții intactă motivația în plan profesional. Astăzi este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 iunie 2018

Astăzi energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult. Familia îți înțelege poziția socială pe care o adopți. Cu toate astea, unii au tendința să te critice destul de dur. Axează-te pe lucrurile care contează cu adevărat pentru echilibrul tău interior!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 iunie 2018

Nu trebuie să îți faci mereu griji pentru statutul social. Acesta ajunge uneori să reprezinte doar o prejudecată. Cei din jur au nevoie de părerea ta sinceră și de un comportament autentic venit din partea ta. Situația tensionată cu care se confruntă compania în care lucrezi tinde să te afecteze și în plan personal. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 iunie 2018

Indiferent de natura problemelor pe care le ai, ramâi mereu consecventă în acțiuni. Cu toate astea, schimbarea ar putea fi un lucru benefic pentru tine. În relația personală reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Prezența lui Marte în zodia ta are o influență evidentă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 iunie 2018

Debordezi de energie și din aceasta cauză este posibil să fii obositoare pentru partener. În această zi ai senzația tot mai acut că legătura dintre voi se năruie. În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție. Aceasta este prima verigă prin care filtrezi informațiile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 iunie 2018

Atunci când ești implicată emoțional într-o relație, instinctiv îți oferi ajutorul. Sunt însă multe situații în care această deschidere a ta nu este binevenită. Oamenii au nevoie de intimitate. De cele mai multe ori ajungi să regreți că ai avut intenția de a face un anumit lucru.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 iunie 2018

Confirmarea socială de care ai nevoie ajunge să îți dicteze toate acțiunile. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine. Așteptările pe care le ai ajung chiar nerealiste, mai ales atunci când în viața ta are loc un eveniment important pentru tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 iunie 2018

Să joci precaut sau să te apropii în mod periculos de anumite limite? Mintea ta este un adevărat carusel în această zi de sâmbătă. Sunt momente în care te vei simți plină de energie, exuberantă, și imediat dispoziția ta se transformă într-o stare de spirit apatică.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 iunie 2018

Siguranța financiară de care ai nevoie în aceste zile poate avea și un fundament psihologic. Te simți nesigură în raport cu multe aspecte ale vieții tale și ești într-o căutare perpetuă a stabilității. Chiar dacă sunt situații pe care accepți că nu le poți controla, niciodată nu îți pierzi determinarea.
Articole astro