Horoscopul zilei de 23 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 iulie 2019

Îndeplinirea unui important obiectiv profesional este aproape, însă este esențial să rămâi la fel de motivată până în ultimul moment. Cei din jur nu își fac griji pentru tine în acest sens. Ziua se anunță dificilă în plan emoțional. Trebuie să te îndepărtezi de persoane care îți transferă doar energie negativă.    

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 iulie 2019

Trebuie să ai o tărie psihică extraordinară pentru a nu ceda în mijlocul situațiilor stresante de care ai parte astăzi. Persoana iubită îți acceptă nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci în acest sens. Cu toate astea, ai senzația că se îndepărtează de tine cu fiecare zi care trece.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 iulie 2019

Ai o mare nevoie de independență emoțională. Cu toate astea, astăzi alegi să fii foarte seducătoare. Cu o astfel de atitudine, cu siguranță nu vei fi evitată de cei din jur. Starea ta de spirit se schimbă radical spre finele zilei din cauza unui conflict cu o persoană dragă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 iulie 2019

O viață socială intensă este importantă pentru vitalitatea ta. În aceste zile vei încerca să implementezi în tot ceea ce faci un sistem de organizare mai riguros. Ai nevoie de mai mult timp pentru propria persoană și aceasta este soluția la care te gândești.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 iulie 2019

Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi viața după propriul plac. Chiar dacă sunt situații din care crezi că nu mai ai ”scăpare”, timpul ți-a demonstrat că pentru orice problemă există o rezolvare. Trebuie să ai mai multă încredere în tine.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 iulie 2019

Într-un moment ești prezentă și jovială, iar în altul te detașezi cu totul de nevoile emoționale pe care le ai. Pe scurt, sentimentele tale sunt confuze. Într-o relație, doborât de atitudinea ta schimbătoare, partenerul preferă să iasă cu prietenii lui în această seară.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 iulie 2019

Prea multă amabilitate nu pare să fie binevenită în raport cu anumite categorii de oameni. Oportunismul și cinismul unora este de nedescris. Atunci când trebuie să fii temperată, ai senzația că negi o parte din ceea ce simți. Autocontrolul nu este ceva care să te definească.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 iulie 2019

Prietenii și familia ți-au lăudat și apreciat întotdeauna capacitatea de autovindecare. La birou se anunță a fi o zi intensă. Chiar dacă sunt momente când simți că pierzi controlul asupra propriei vieți, viața nu reușește să te facă să îngenunchezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 iulie 2019

Emoțiile te copleșesc pe parcursul acestei zile. Este posibil să faci remarci răutăcioase, însă fără să-ți dai seama. Dacă reușești să-ți controlezi impulsivitatea, viata ta sentimentală nu va fi deloc în pericol. Este important însă să reușești să faci asta!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 iulie 2019

În această zi ai foarte multe deadline-uri stabilite pe care îți dorești să le îndeplinești. Este posibil să fii pusă în postura să negociezi destul de agresiv încheierea unor noi contracte. Deși nu te simți confortabil în acest context, reușești să faci față provocării emoționale pe care o presupune.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 iulie 2019

În această perioadă alegi să te dedici din ce în ce mai mult activității de la birou. Pentru a-ți distrage atenția de la viața personală, ai nevoie de astfel de ancore. Cu toate astea, ”mușamalizarea” problemelor pe care le ai nu te va ajuta să le depășești.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 iulie 2019

Se pare că rolul persoanei oricând disponibile din punct de vedere emoțional pentru cei din jur este saturat. Nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta. Te focusezi pe propria ”vindecare” și încerci să fii mai creativă în ceea ce privește acest proces.
Articole astro