Horoscopul zilei de 23 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 iulie 2018

Nu trebuie să îți faci mereu griji pentru statutul social. Acesta ajunge uneori să reprezinte doar o prejudecată. Cei din jur au nevoie de părerea ta sinceră și de un comportament autentic venit din partea ta. Situația tensionată cu care te confrunți te epuizează foarte mult din punct de vedere psihic.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 iulie 2018

Toată agitația din compania în care lucrezi tinde să te afecteze și în plan personal. Alegi cariera în defavoarea familiei și toate discuțiile pe care le ai în acest sens, nu te ajută să echilibrezi balanță. Ți-ar plăcea ca cei dragi să respecte nevoia de afirmare pe care o resimți în această perioadă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 iulie 2018

Indiferent de natura problemelor pe care le ai, ramâi mereu consecventă în acțiuni. Partenerii de afaceri știu că se pot baza pe tine. Încrederea pe care ți-o acordă te-a ajutat să ajungi pe acest prag al carierei. În plan personal, astrele îți transmit astăzi o energie conflictuală.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 iulie 2018

Schimbarea este un lucru benefic pentru tine. Reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Prezența lui Marte în zodia ta are o influență evidentă. Ești foarte ambiţioasă şi te lași condusă de ceea ce simți, indiferent de riscuri. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 iulie 2018

Ziua se anunță a fi una reușită în ceea ce privește cariera. Lucrurile se așază într-o asemenea manieră încât îți ușurează procesul decizional în anumite contexte în care te vei afla. Martorii acțiunilor tale sunt ușor indignați de alegerile pe care le faci.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 iulie 2018

Familia apropiată nu înțelege de ce ajungi mereu să îți reprimi sentimentele. Indiferent de contextul în care te afli, eviți să îți asculți inima. În plan profesional te lași condusă de intuiție. Sunt situații în care acest mod de a acționa a fost singurul care te-a ghidat către o reușită sigură.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 iulie 2018

Superiorii își pun mereu încrederea în tine și de aceea este posibil ca astăzi să fii propusă pentru promovare. Ești încântată de acest lucru, însă starea de agitație pe care o resimți este reală. Ești mereu anxioasă atunci când este vorba de un nou început.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 iulie 2018

Poate nu ești pregătită să îți asumi noi responsabilități. Este important totuși ca tu să fii impăcată cu sine în raport cu ceea ce trăiești. Deși în plan profesional reușești să atingi obiectivele pe care țe le proiectezi, starea de nemulțumire persistă. Nu știi ce îți lipsește pentru a te simți împlinită.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 iulie 2018

În această perioadă este posibil să ai de-a face cu câteva dificultăți financiare. Viața personală este tot mai afectată de tot ceea ce se întâmplă la birou. Trebuie să găsești un echilibru între cele două planuri. Deși știi că nu mai poți face compromisuri în ceea ce privește relația personală, tot iei în considerare acest lucru.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 iulie 2018

Nu știi niciodată ce porți ți se pot deschide atunci când interacționezi cu oameni pe care nu îi cunoști sau ai o viață socială intensă. Viața ta profesională are nevoie de mai multă stimulare. Rutina de care ai parte îți afectează destul de serios motivația.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 iulie 2018

Partenerul de viață îți repetă neîncetat că trebuie să găsești un echilibru între carieră și viața personală. El nu este atât de axat pe viața profesională și de aceea nu reușește să te înțeleagă. Cu toate astea, astăzi se pare că se întâmplă un lucru deosebit pentru amândoi și el te va împinge de la spate în ceea ce privește o decizie legată de carieră.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 iulie 2018

Schimbarea modului în care te alimentezi poate să îți ofere un plus de vitalitate. Ai destul de multe tabieturi nesănătoase. Încearcă să faci un plan în acest sens. Lucrurile vor intra pe un făgaș pe care ți-l dorești odată ce acest lucru va deveni o rutină benefică pentru tine.
Articole astro