Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 ianuarie 2022

În această perioadă alegi să te dedici din ce în ce mai mult activității de la birou. Pentru a-ți distrage atenția de la viața personală, ai nevoie de astfel de ancore. Cu toate astea, ”mușamalizarea” problemelor pe care le ai nu te va ajuta să le depășești.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 ianuarie 2022

Superiorii își pun mereu încrederea în tine și de aceea este posibil ca astăzi să fii propusă pentru promovare. Ești încântată de acest lucru, însă starea de agitație pe care o resimți este reală. Ești mereu anxioasă atunci când este vorba de un nou început.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 ianuarie 2022

Starea tensionată pe care o resimți te face să fii foarte agresivă. Nu mai ai răbdare cu nimeni din jurul tău. Pasiunea pentru tot ceea ce faci și obiectivele migălos creionate sunt principalele atuuri profesionale. Pașii mici și consecvenți te ghidează spre un real succes în carieră.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 ianuarie 2022

Nimic din ceea ce se întâmplă în viața altora nu va mai avea un impact atât de mare asupra stării tale interioare. Până și tu ești surprinsă de cum reușești acum să te detașezi de contextele care au impact negativ asupra ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 ianuarie 2022

Trebuie să ai o tărie psihică extraordinară pentru a nu ceda în mijlocul situațiilor stresante de care ai parte astăzi. Persoana iubită îți acceptă nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci în acest sens. Cu toate astea, ai senzația că se îndepărtează de tine cu fiecare zi care trece.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 ianuarie 2022

Uranus se ”subordonează” lui Marte din punct de vedere energetic, iar tu vei resimți totul la nivel personal. Veștile bune pe care le primești în plan profesional te ajută să faci lucrurile într-o manieră total neconvențională. Încrederea pe care o capeți în sine te ghidează.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 ianuarie 2022

Dintotdeauna ai visat la succes în carieră, dar ești conștientă și de compromisurile pe care le presupune îndeplinirea acestui vis. Acțiunile tale de astăzi au un sens duplicitar. Deși îți urmezi inima, aceasta nu pare să te ducă spre drumul corect.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 ianuarie 2022

Chiar dacă știi că tu ești responsabilă de propria fericire, sunt momente în care încă mai cauți țapi ispășitori. Nu ești singura persoană care face asta, însă tu o faci deliberat, calculat și ajungi să îi rănești pe cei din jur. Consecințele faptelor tale nu se vor lăsa așteptate.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 ianuarie 2022

Influențele astrale puternice din această perioadă reușeșc să readucă calmul în viața ta. Se pare că lucrurile se așază. Deși în plan profesional ai parte de multe situații limită, acasă totul decurge armonios. De multe ori interpretezi greșit evenimentele care au loc în defavoarea ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 ianuarie 2022

Mai ales în prima parte a zilei, te gândești la căminul tău și la rezolvarea problemelor familiale care te-au afectat în ultima perioadă. Prea multă ambiție pe plan profesional va ajunge să îi irite pe membrii familiei tale. Toate ”revoluția” pe care o trăiești în plan emoțional are drept scop recâștigarea încrederii în sine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 ianuarie 2022

Deși ești consternată în raport cu anumite aspecte ale activității de la birou, rămâi diplomată. Nu îți dorești, sub nicio formă, să atragi invidia sau criticile celor din jur. Acest lucru oricum se va întâmpla, indiferent de atitudinea ta. Nu poți să controlezi comportamentele celor din jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 ianuarie 2022

Astăzi este de preferat să iei lucrurile ca atare, să te amuzi pe seama întâmplărilor de care ai parte sau să alegi să faci chestii neconvenționale. Toate acestea te vor scoate din rutină. Dacă reușești să-ți controlezi impulsivitatea, viața ta sentimentală nu va fi deloc în pericol.
Articole astro