Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 ianuarie 2021

Apropierea pe care o simți în raport cu partenerul este tot ceea ce ai nevoie astăzi. Deși ești consternată în raport cu anumite aspecte ale activității de la birou, rămâi diplomată. Nu îți dorești, sub nicio formă, să atragi invidia sau criticile celor din jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 ianuarie 2021

Venus își asumă în totalitate postura de ”paznic” al vieții tale emoționale. Modul în care acesta ajunge să te energizeze te va ajuta să iei decizii înțelepte și aducătoare de armonie. Oportunități în plan profesional există la orice pas. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii receptivă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 ianuarie 2021

Tot ceea ce trăiești în această perioadă te ajută să descoperi lucruri noi despre tine ca persoană, dar și ca femeie.  În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi deoarece ai foarte puțină încredere în propria persoană.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 ianuarie 2021

Nu trebuie să îți faci mereu griji pentru statutul social. De cele mai multe ori, acesta ajunge să reprezinte doar o prejudecată. Cei din jur au nevoie de la tine de comportament autentic. Situația tensionată cu care te confrunți într-o relație de prietenie te epuizează din punct de vedere psihic.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 ianuarie 2021

Din păcate, conflictele sunt inevitabile în această perioadă. Deși încerci să nu te lași afectată de ele, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Majoritatea schimbului de replici în care vei fi implicată astăzi va lăsa impresia unei agresivități verbale nejustificată.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 ianuarie 2021

Mintea ta este un adevărat carusel în această zi încărcată din punct de vedere energetic. Sunt momente în care te vei simți plină de energie, exuberantă, și imediat dispoziția ta se transformă într-o stare de spirit apatică. Nimic nu poate fi mai obositor decât această ”pendulare energetică.”

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 ianuarie 2021

Salvează-ți din energie prin evitarea implicării în conflicte banale sau care nu te vizează! Astăzi este de preferat să iei lucrurile ca atare, să te amuzi pe seama întâmplărilor de care ai parte sau să alegi să faci chestii neconvenționale. Toate acestea te vor scoate din rutină.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 ianuarie 2021

Deși pe alocuri unele scenarii te fac să îți înfrânezi acțiunile, sunt multe situații în care alegi să faci doar ceea ce simți. Ambientul energetic de care vei fi ”înconjurată” în zilele următoare te va ajuta să ieși din impasul emoțional în care te afli. Alegi să faci unele compromisuri destul de importante pentru relația personală pe care o ai.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 ianuarie 2021

Persoanele din jurul tău blamează tot ceea ce li se întâmplă. Chiar dacă nu își dau seama de acest lucru, caută mereu vinovați. Te irită peste măsură acest tip de comportament egocentric. Ziua se află sub influența Lunii și de aceea vei fi destul de retrasă din plan social.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 ianuarie 2021

Indiferent de natura problemelor pe care le ai, ramâi mereu consecventă în acțiuni. Partenerii de afaceri știu că se pot baza pe tine. În ceea ce te privește, încrederea și susținerea pe care aceștia ți le acordă te-au ajutat de fapt să ajungi pe acest prag al carierei.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 ianuarie 2021

Astăzi îți menții vitalitatea la cote înalte pentru mult timp. Până spre seară reușești să finalizezi toate taskurile administrative și faci și lucruri pentru sufletul tău. A plănui în detaliu vacanța în care urmează să pleci îți oferă o stare de armonie și împlinire.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 ianuarie 2021

Prioritățile tale se schimbă de la o zi la alta. Chiar dacă consideri că ai trecut peste anumite dezamăgiri, știi totuși că încă sunt momente în care îți îndrepți privirea către trecut. Această zi îți oferă nenumărate oportunități profesionale. Vei avea ocazia să îți pui în aplicare abilitățile.
Articole astro