Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 ianuarie 2019

Tot ceea ce trăiești în această perioadă te ajută să descoperi lucruri noi despre tine ca persoană, dar și ca femeie.  În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi deoarece ai foarte puțină încredere în propria persoană.

Taur

 Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 ianuarie 2019

Stagnezi destul de mult din punct de vedere profesional. Problema ar fi că lași problemele personale să îți afecteze motivația și implicarea în tot ceea ce faci. Atunci când vine vorba de relațiile de prietenie din viața ta, ai nevoie de noi ancore emoționale pentru a continua să fii la fel de implicată ca până în prezent.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 ianuarie 2019

Te simți captivă într-o relație de prietenie care oricum nu mai are niciun sens din punctul tău de vedere. Cu toate astea, nu reușești să te detașezi emoțional de persoana în cauză. Ai nevoie să îți focusezi atenția spre alte obiective, profesionale sau personale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 ianuarie 2019

Chiar dacă știi că tu ești responsabilă de propria fericire, sunt momente în care încă mai cauți țapi ispășitori. Nu ești singura persoană care acționează așa, însă tu o faci calculat și ajungi să îi rănești pe cei din jur. Consecințele faptelor tale nu se vor lăsa așteptate.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 ianuarie 2019

Astăzi te simți prinsă într-o serie de prejudecăți care îți întunecă rațiunea. Acțiunile tale au un sens duplicitar. Deși îți urmezi inima, aceasta nu pare să te ducă spre drumul corect. În ceea ce privește viața profesională, în această perioadă nu ești pregătită pentru noi începuturi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 ianuarie 2019

Viața fără prieteni o consideri pustie. Investești mult din punct de vedere emoțional în relațiile cu cei din jur. Chiar și atunci când consideri că lucrurile este posibil să nu ia o formă diferită față de cum se prezintă deja, încerci și imposibilul în acest sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 ianuarie 2019

Partenerul de viață îți repetă neîncetat că trebuie să găsești un echilibru între carieră și viața personală. Din păcate pentru tine, el nu este atât de axat pe viața profesională și de aceea nu reușește să te înțeleagă. Oricum ar sta lucrurile, un compromis este binevenit în această situație.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 ianuarie 2019

Uneori ai tendința să fii destul de intrusivă în raport cu problemele pe care le întâmpină cei din jur. De asemenea, prea multă ambiție pe plan profesional va ajunge să îi irite pe membrii familiei tale. Deși nu te interesează deloc să îi multumești pe cei din jur, în unele situații se impune totuși o atitudine mai flexibilă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 ianuarie 2019

Venus își asumă în totalitate postura de ”paznic” al vieții tale emoționale. Modul în care acesta ajunge să te energizeze te va ajuta să iei decizii înțelepte și aducătoare de armonie. Oportunități în plan profesional există la orice pas. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii receptivă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 ianuarie 2019

Sunt multe situații care te vor forța să cauți în interiorul tău răspunsul la întrebări incomode. Soarele te va călăuziastăzi și îți va scoate în cale oameni calzi, binevoitori și care vor aduce schimbarea în viața ta. Barierele emoționale vor fi destul de dificil de pus, mai ales în raport cu unele persoane.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 ianuarie 2019

La birou ziua se anunță a fi una intensă. Chiar dacă sunt momente când simți că pierzi controlul asupra evenimentelor de care ai parte, viața nu reușește să te facă ”să îngenunchezi”. Ești o persoană puternică și vei găsi întotdeauna surse de energie pozitivă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 ianuarie 2019

Apropierea pe care o simți în raport cu partenerul este tot ceea ce ai nevoie astăzi. Deși ești consternată în raport cu anumite aspecte ale activității de la birou, rămâi diplomată. Nu îți dorești, sub nicio formă, să atragi invidia sau criticile celor din jur.
Articole astro