Horoscopul zilei de 23 februarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 februarie 2022

Dai cu piciorul oricărei șanse de a te apropia de anumite persoane deoarece știi că asta te va duce inevitabil spre tot ceea ce înseamnă compromis. Nu îți mai dorești să trăiești în umbra altora. În viața ta ai nevoie de lucruri concrete. Tot ceea ce este relativ nu îți oferă echilibru.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 februarie 2022

Din păcate, această zi pare să fie una nefastă pentru tine. Pericolul dezechilibrului emoțional se află la orice pas. Schimbările care au loc în viața ta sunt mult prea bruște. Deși îți este greu să ajungi la un consens cu persoana iubită, alegi totuși să fii tu cea care face compromisuri.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 februarie 2022

Atunci când vine vorba de prejudecăți, recunoști că acestea îți pot controla în mare măsură toate deciziile pe care le iei. Familia este și va pentru tine o sursă de energie pozitivă. Indiferent de contextul în care te afli astăzi, nu vrei să îți expui punctul de vedere. Îi vei lăsa pe cei din jur să facă presupoziții.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 februarie 2022

Acum este timpul tău să te focusezi doar pe ceea ce este important pentru tine. Viteza cu care treci prin viață lasă urme nedefinite în sufletul tău. Niciodată nu ai timp suficient pentru a te bucura de micile plăceri ale vieți. Oare spre ce te duce acest drum?

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 februarie 2022

Energia transformațională pe care o recepționezi de la astre va aduce astăzi în prim plan o serie din nevoile emoționale pe care le ai. Indiferent de contextul în care te afli, nu este cazul să te cenzurezi, dar nici să fii prea exuberantă nu este indicat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 februarie 2022

Relațiile din viața ta sunt temelia echilibrului tău interior. Capacitatea ta de autovindecare îi intrigă pe cei din jur, chiar dacă nimeni din exterior nu știe ”luptele” pe care le duci cu propriul sine. În contexte profesionale ai tendința să plasezi responsabilitatea asupra altor colegi. Este nedrept să faci asta!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 februarie 2022

Deși consideri că eviți să faci asta, nimerești mereu în mijlocul unor conflicte care nici măcar nu te vizează. Firea curioasă te îndeamnă să îți expui punctul de vedere, chiar dacă știi că este vorba de lucruri de care nici măcar nu ai cunoștință.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 februarie 2022

Influențele astrale puternice din această perioadă reușeșc să readucă calmul în viața ta. Se pare că lucrurile se așază. În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție, chiar dacă de multe ori simți că ceea ce urmează să faci nu îți va aduce succesul la care visezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 februarie 2022

Deși ești consternată în raport cu anumite aspecte ale activității de la birou, rămâi diplomată. Nu îți dorești, sub nicio formă, să atragi invidia sau criticile celor din jur. În ceea ce privește viața personală, te simți captivă într-o serie de prejudecăți care îți întunecă rațiunea.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 februarie 2022

Trăiești o perioadă de împlinire emoțională, este evident acest lucru. Cu toate astea, încă ai rămas blocată emoțional în raport cu anumite persoane care te-au dezamăgit în trecut. Dacă vei deveni mai atentă la tine, vei afla de ce astăzi te afli în locul în care te afli.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 februarie 2022

Sunt momente în care ți-ai dori să fii mai sigură pe puterea ta de convingere. Din păcate, știi și îți asumi faptul că nu ești o fire persuasivă. La birou acest lucru reprezintă un dezavantaj în fața celorlalți. Cu toate astea, reușești să compensezi mereu prin celelalte caracteristici ale personalității.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 februarie 2022

Indiferent de natura problemelor pe care le ai, ramâi mereu consecventă în acțiuni. Partenerii de afaceri știu că se pot baza pe tine. Încrederea pe care ți-o acordă te-a ajutat să ajungi pe acest prag al carierei. În plan personal, astrele îți transmit astăzi o energie conflictuală.
Articole astro