Horoscopul zilei de 23 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 februarie 2021

Reușești să te ”calibrezi” la partenerul de viață, iar odată ce acest lucru devine parte din tine, îți dai seama cât îți este de ușor să îți accepți emoțiile și trăirile. Mintea ta este un adevărat carusel în această zi plină de provocări profesionale. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 februarie 2021

În această perioadă a vieții îți concentrezi atenția pe vindecarea rănilor din trecut. Emoții și evenimente pe care nu le poți controla ajung să îți invadeze întreaga viață. Viața este mult prea valoroasă pentru a rata momente importante doar de teama să nu fii dezamăgită.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 februarie 2021

Pui multă presiune pe proprii umeri pentru că ești terifiată de ideea că din nou nu vei fi promovată pe poziția pe care ți-o dorești atât de mult. Focusarea totală asupra unor obiective te poate face să pierzi contactul cu acele lucruri din viața ta care chiar contează. Starea ta emoțională, confuză și ”dezorganizată” vorbește de la sine în acest sens.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 februarie 2021

Indiferent de context, cei din jur au nevoie de părerea ta sinceră și de un comportament autentic venit din partea ta. Situația tensionată cu care te confrunți de ceva timp în familie  te epuizează foarte mult din punct de vedere psihic.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 februarie 2021

Chiar dacă știi că cei din jur au așteptări de la tine, nu te lași influențată de acest lucru. Tot ceea ce contează pentru tine sunt echilibrul psihic și bunăstarea propriei familii. De multe ori simți că poți face mai mult pentru cei din jur, dar asta nu înseamnă să renunți la propriile dorințe sau nevoi.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 februarie 2021

Firea curioasă te îndeamnă să îți expui punctul de vedere, chiar dacă știi că este vorba de lucruri de care nici măcar nu ai cunoștință. Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, tot ceea ce trebuie să faci este să acţionezi. Acesta poate fi un punct din care să porneşti.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 februarie 2021

Reușita de care ai parte în aceste zile te ajută să îți recapeți încrederea în tot ceea ce presupune succesul în plan profesional. Deși consideri că eviți să faci asta, nimerești mereu în mijlocul unor conflicte care nici măcar nu te vizează.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 februarie 2021

Faci eforturi serioase pentru a fi mai înțelegătoare. Te chinui să rămâi într-o dispoziție cât se poate de bună, deși totul în jur pare să-ți fie împotrivă. Partenerul de viață are nevoie de tot suportul tău astăzi. Este important pentru amândoi să te ridici la nivelul așteptărilor sale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 februarie 2021

A plănui în detaliu vacanța în care urmează să pleci îți oferă o stare de armonie și împlinire. Deși ești consternată în raport cu anumite aspecte ale activității de la birou, rămâi diplomată. Nu îți dorești, sub nicio formă, să atragi invidia sau criticile celor din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 februarie 2021

Deși te simți presată de anumite condiții externe, reușești totuși să îți focalizezi atenția asupra acelor detalii care fac întotdeauna diferența pentru tine. Relațiile profunde pe care consideri că le ai cu anumiți oameni din viața ta, te ajută întotdeauna să treci peste perioadele tensionate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 februarie 2021

Ai nevoie de echilibru și cumpătare în ceea ce privește propria viață. Majoritatea acțiunilor tare sunt conduse de nevoia de a ieși din rând. Nu îți plac regulile și nu rezonezi cu ideile convenționale pe care le au colegii de birou sau prietenii.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 februarie 2021

Evită să te mai cramponezi în nereușitele de care ai parte! Dacă vei privi cu sinceritate către propria persoană, îți vei da seama că toate reusursele se află în tine. Tot ceea ce trebuie să faci este să îți permiți să fie accesate. Această zi este ”fructuoasă” din acest punct de vedere.    
Articole astro