Horoscopul zilei de 23 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 februarie 2020

Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan personal. Te simți îndreptățită să faci doar ceea ce îți oferă confort, de orice fel. Chiar dacă sunt persoane care nu înțeleg acest comportament egoist, tu alegi să nu mai dai explicații nimănui.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 februarie 2020

Astăzi este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic. Determinarea și vitalitatea pe care le resimți te ajută să te focusezi pe ceea ce îți propui să faci. Încă de la primele ore ale dimineții îți sorbi cafeaua cu gândul la modul în care trebuie să te organizezi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 februarie 2020

Sunt momente în care ți-ai dori să fii mai sigură pe puterea ta de convingere. Din păcate, știi și îți asumi faptul că nu ești o fire persuasivă. La birou acest lucru reprezintă un dezavantaj în fața celorlalți. Cu toate astea, reușești să compensezi mereu prin celelalte caracteristici ale personalității.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 februarie 2020

Mai ales în această perioadă din viața ta, nu ești o fire prea rațională. Mai mult decât atât, sunt situații în care nu înțelegi rostul unei analize îndelungate a propriilor acțiuni. Purtată de propriile sentimente ai ajuns să îți găsești fericirea.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 februarie 2020

Astrele te îndeamnă ca astăzi să încetinești ritmul lucrurilor. Viteza cu care treci prin viață lasă urme nedefinite în sufletul tău. Niciodată nu ai timp suficient pentru a te bucura de micile plăceri ale vieții sau pentru a colecționa amintiri alături de cei dragi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 februarie 2020

Energia pe care o primești de la Saturn te ajută să faci lucrurile în propriul ritm. Chiar dacă uneori te simți îndreptățită să faci acest lucru, nu este indicat să devii egoistă în raport cu cei din jur. Prea multă amabilitate nu pare să fie binevenită în raport cu anumiți oameni cu care intri astăzi în contact.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 februarie 2020

Mintea ta este un adevărat carusel în această zi încărcată din punct de vedere energetic. Chiar dacă sunt situații pe care accepți că nu le poți controla, niciodată nu îți pierzi determinarea. Deși nesiguranța care îți străbate orice sector al vieții devine greu de înfruntat, nu te lași „învinsă”.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 februarie 2020

Din păcate, această zi pare să fie una nefastă pentru tine. Pericolul dezechilibrului emoțional se află la orice pas. Schimbările care au loc în viața ta sunt mult prea bruște. Deși îți este greu să ajungi la un consens cu persoana iubită, alegi totuși să fii tu cea care face compromisuri.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 februarie 2020

Nu ai niciun plan stabilit, obiective profesionale notabile nu ai de îndeplinit, iar libertatea pe care o trăiești în plan personal parcă îți organizează de la sine întreaga viață. Chiar dacă simți că timpul trece pe lângă tine, știi că orice clipă pe care o trăiești nu este în zadar.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 februarie 2020

Vei întârzia destul de mult cu rezoluțiile pentru anumite taskuri de la birou și asta doar pentru că vreo să fii sigură pe deciziile pe care le iei. Indiferent de așteptările pe care le au cei din jur de la tine, știi că cel mai important este să fii în armonie cu propria persoană.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 februarie 2020

Influența evidentă venită din partea lui Venus te încurajează să mergi spre direcția pe care ți-o dictează intuiția. Necunoscutul a făcut și face parte din viața ta. Cu toate astea, nu te ferești din fața situațiilor care te forțează să pășești pe drumuri diferite de tot ceea ce cunoști deja.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 februarie 2020

Nu trebuie să îți faci mereu griji pentru statutul social. Acesta ajunge uneori să reprezinte doar o prejudecată. Cei din jur au nevoie de părerea ta sinceră și de un comportament autentic venit din partea ta. Indiferent de natura problemelor pe care le ai, rămâi mereu consecventă în acțiuni.
Articole astro