Horoscopul zilei de 23 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 februarie 2019

Este important să fii impăcată cu sine în raport cu ceea ce trăiești. Deși în plan profesional reușești să atingi obiectivele pe care ți le proiectezi, starea de nemulțumire persistă. Nu știi ce îți lipsește pentru a te simți împlinită.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 februarie 2019

Ești într-o continuă căutare a ceea ce reprezintă ”normal” pentru tine din punct de vedere al stării de bine. Nu reușești să ajungi la armonie cu propria persoană. Munca de birou realizată în ultimele luni îți creează destul de multe frustrări și devii tot mai conștientă că ceea ce faci în prezent nu este ceva care să te caracterizeze.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 februarie 2019

Evită să te mai cramponezi în nereușitele de care ai parte! Dacă vei sta și vei privi cu sinceritate către propria persoană, îți vei da seama că toate reusursele se află în tine. Tot ceea ce trebuie să faci este să îți permiți să fie accesate. Această zi de weekend este fructuoasă din acest punct de vedere și aduce schimbări importante vieții tale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 februarie 2019

A învăța să delegi sarcini îți dă posibilitatea de a lucra cu oameni competenți pe care vei ajunge să îi apreciezi cu adevărat. De cele mai multe ori ești cea care își asumă responsabilitatea nereușitelor de care ai parte în echipă, dar această dinamică îți afectează productivitatea și starea de sănătate.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 februarie 2019

Te simți prinsă într-o serie de prejudecăți care îți întunecă rațiunea. Acțiunile tale au un sens duplicitar. Deși îți urmezi inima, aceasta nu pare să te ducă spre drumul corect. În ceea ce privește viața profesională, în această perioadă nu ești pregătită pentru noi începuturi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 februarie 2019

Indiferent că este vorba de carieră sau de viața personală, astăzi ai nevoie de un surplus de energie pentru a finaliza tot ceea ce ți-ai propus. Simți că din nou acționezi haotic și totul în jur se precipită în momente total nepotrivite. În ceea ce privește partea financiară, este o perioadă potrivită să faci o analiză a cheltuielilor din ultimele luni.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 februarie 2019

Încearcă să te înfrânezi și să iei pulsul celor din jur! Într-adevăr ai multe lucruri de spus și ești o fire vocală, dar modul în care vei reuși să te ”calibrezi” la energia celor din jur te va ajuta să accesezi cea mai bună parte din tine. În ceea ce privește comunicarea, păstrează detaliile picante pentru momente pe măsură.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 februarie 2019

Indiferent de context, cei din jur au nevoie de părerea ta sinceră și de un comportament autentic venit din partea ta. Situația tensionată cu care te confrunți de ceva timp în familie  te epuizează foarte mult din punct de vedere psihic.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 februarie 2019

Toată agitația din compania în care lucrezi tinde să te afecteze și în plan personal. Alegi cariera în defavoarea familiei și toate discuțiile pe care le ai în acest sens, nu te ajută să echilibrezi balanță. Ți-ar plăcea ca cei dragi să respecte nevoia de afirmare pe care o resimți în această perioadă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 februarie 2019

De obicei analizezi în detaliu lucrurile înainte să îți exprimi opinia, însă sunt situații în care nu îți poți ascunde iritarea. Impulsivitatea de care vei da dovadă în aceste zile va face ca lucrurile și oamenii din jurul tău să o ia razna. În tot acest context, cel mai important rămâne modul în care tu te simți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 februarie 2019

Indiferent de natura problemelor pe care le ai, ramâi mereu consecventă în acțiuni. Partenerii de afaceri știu că se pot baza pe tine. Încrederea pe care ți-o acordă te-a ajutat să ajungi pe acest prag al carierei. În plan personal, astrele îți transmit astăzi o energie conflictuală.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 februarie 2019

Ești încrezătoare în propriile acțiuni și îți dorești să împărtășești cu cei apropiați reușitele de care ai parte. Într-adevăr, entuziasmul tău este molipsitor. Prezența lui Mercur va crea lacune în ceea ce privește legătura emoțională cu o anumită persoană din viața ta, dar vei alege să lași timpul să rezolve totul de la sine.
Articole astro