Horoscopul zilei de 23 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 decembrie 2021

Ești o fire pașnică și de cele mai multe ori eviți situațiile conflictuale. Deși poate dura mult timp până să atingi limita maximă a furiei, odată „trezită”, cei din viața ta ar fi bine să se dea înapoi deoarece totul se poate transforma într-o explozie vulcanică!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 decembrie 2021

Marte activ în această zodie reprezintă o stare de siguranță pe termen lung și de aceea o preferi în defavoarea confruntării. Acești nativi pot avea tendința de a fi mulțumiți de ceea ce au și, uneori, poate dura mult timp pentru a se motiva să iasă din zona de confort.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 decembrie 2021

Astăzi ai nevoie de spațiu pentru a putea să te exprimi așa cum îți dorești. Chiar dacă știi că cei din jur au așteptări de la tine, nu te lași influențată de acest lucru. Tot ceea ce contează pentru tine sunt echilibrul psihic și bunăstarea propriei familii.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 decembrie 2021

Dificultățile financiare ajung să creeze disensiuni între tine și partener.  În această zi ai senzația tot mai acut că legătura dintre voi se năruie. În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție, chiar dacă de multe ori simți că ceea ce urmează să faci nu îți va aduce succesul la care visezi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 decembrie 2021

Acest sfărșit de săptămână aduce vești proaste în ceea ce privește una din deciziile luate recent. Evenimente neprevăzute te ”aruncă” din nou în situații limită. Deși ai alături persoane care te susțin cu adevărat, tu ești cea care trebuie să acționezi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 decembrie 2021

Nu trebuie să îți faci mereu griji pentru statutul social. Acesta ajunge uneori să reprezinte doar o prejudecată. Cei din jur au nevoie de părerea ta sinceră și de un comportament autentic venit din partea ta. Situația tensionată cu care te confrunți te epuizează foarte mult din punct de vedere psihic.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 decembrie 2021

Poate nu ești pregătită să îți asumi noi responsabilități. Este important totuși ca tu să fii impăcată cu sine în raport cu ceea ce trăiești. Deși în plan profesional reușești să atingi obiectivele pe care țe le proiectezi, starea de nemulțumire persistă. Nu știi ce îți lipsește pentru a te simți împlinită.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 decembrie 2021

Astrele te îndeamnă ca astăzi să încetinești ritmul lucrurilor. Viteza cu care treci prin viață lasă dâre adânci în sufletul tău. Chiar dacă îți este dificil să te adaptezi unor situații complexe care au loc la birou, reușești totuși să surprinzi esența lucrurilor.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 decembrie 2021

A oferi un sentiment de încredere și siguranță celor din jur este un lucru total diferit de a încerca, prin tot ceea ce faci, să îți demonstrezi competențele. Din păcate, ajungi să trăiești prin ochii celorlalți. Acest tip de comportament este cu siguranță o sursă de anxietate, chiar dacă nu vrei să accepți acest adevăr.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 decembrie 2021

Echilibrul tău interior începe să se năruie cu o viteză mult prea mare. Descoperi despre sine lucruri greu de asimilat din punct de vedere rațional, dar mai ales emoțional. Deși pașii pe care îi faci sunt calculați, nimic din ceea ce urmează să trăiești nu va fi ușor.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 decembrie 2021

Îți place foarte mult să fii ținta atenției celor din jur. Timpul și aprecierea pe care ți le acordă lumea te ajută să îți recâștigi încrederea în sine. Deși eșecul de care ai avut parte acum câteva zile te-a găsit complet nepregătită din punct de vedere emoțional, astăzi simți cum începi să te ”repui” pe picioare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 decembrie 2021

Este posibil să ai de-a face cu câteva dificultăți financiare. Din păcate, și viața personală este tot mai afectată de acest aspect. Trebuie să găsești un echilibru între cele două planuri. Acest sfârșit de săptămână aduce vești proaste în ceea ce privește una din deciziile luate recent.
Articole astro