Horoscopul zilei de 23 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 decembrie 2020

Prea multă amabilitate nu pare să fie binevenită în raport cu anumite categorii de oameni. Oportunismul și cinismul unora este de nedescris. Atunci când trebuie să fii temperată, ai senzația că negi o parte din ceea ce simți. Autocontrolul nu este ceva care să te definească.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 decembrie 2020

Prioritățile tale se schimbă de la o zi la alta. Chiar dacă consideri că ai trecut peste anumite dezamăgiri, știi totuși că încă sunt momente în care simți durerea din suflet. Acasă, în familie, lucrurile decurg într-o armonie care ajunge să îți încânte simțurile și existența.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 decembrie 2020

Mai înțelegătoare decât de obicei, atragi simpatia persoanelor din jur. Astrele lucrează astăzi în favoarea ta și îți oferă relații bazate pe încredere reciprocă. Cu toate acestea, rămâi grijulie în ceea ce privește interacțiunile pe care le ai cu anumite persoane.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 decembrie 2020

Acasă, în familie, lucrurile decurg într-o armonie care ajunge să îți încânte simțurile. Trăiești o perioadă de împlinire emoțională, este evident acest lucru. Cu toate astea, încă ai rămas blocată emoțional în raport cu anumite persoane care te-au dezamăgit în trecut.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 decembrie 2020

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, tot ceea ce trebuie să faci este să acţionezi. Acesta poate fi un punct din care să porneşti. Vremea destul de călduroasă aduce multă energie şi entuziasm în viaţa ta. Vibraţiile astrelor conlucrează în favoarea ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 decembrie 2020

Persoanele din jurul tău blamează tot ceea ce li se întâmplă. Chiar dacă nu își dau seama de acest lucru, caută mereu vinovați. Te irită peste măsură acest tip de comportament egocentric. Ziua se află sub influența Lunii și de aceea vei fi destul de retrasă din plan social.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 decembrie 2020

Ții foarte mult la propriile hobby-uri deoarece te ajută întotdeauna să te relaxezi și să te armonizezi la realitatea din jur. Chiar dacă timpul pe care îl petreci în familie este scurt ca și durată, calitatea sa nu poate fi contestată. Niciodată nu te-ai simțit mai aproape emoțional de cei dragi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 decembrie 2020

Deși îți este dificil să nu mai fii reticentă la intențiile unora, sunt situații în care te lași dusă de val și faci doar ceea ce simți. Acest mod de a acționa îți definește personalitatea. În plan personal, asigură-te că atunci când îți dorești ceva, transmiți semnalele corecte.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 decembrie 2020

Echilibrul tău interior începe să se năruie cu o viteză mult prea mare. Descoperi despre sine lucruri greu de asimilat din punct de vedere rațional, dar mai ales emoțional. Deși pașii pe care îi faci sunt calculați, nimic din ceea ce urmează să trăiești nu va fi ușor.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 decembrie 2020

Îți place foarte mult să fii ținta atenției celor din jur. Timpul și aprecierea pe care ți le acordă lumea te ajută să îți recâștigi încrederea în sine. Deși eșecul de care ai avut parte acum câteva zile te-a găsit complet nepregătită din punct de vedere emoțional, astăzi simți cum începi să te ”repui” pe picioare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 decembrie 2020

Astăzi întâlnești oameni care îți vor oferi puncte de vedere diferite în raport cu ceea ce trăiești sau te vor ajuta să îți proiectezi noi obiective. Ai mai multă grijă de sănătatea ta! Dacă în familie apar tensiuni, încearcă să eviți atitudinea defensivă care îți este specifică.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 decembrie 2020

Trăiești o perioadă de împlinire emoțională, este evident acest lucru. Toate inițiativele pe care le ai iau forma pe care ți-o dorești sau la care te aștepți, iar acasă, în familie, unele probleme mai vechi își găsesc în sfârșit rezolvare. Bucură-te de această perioadă din viața ta!
Articole astro