Horoscopul zilei de 23 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 decembrie 2019

Uneori ai tendința să fii destul de intrusivă în raport cu problemele pe care le întâmpină cei din jur. De asemenea, prea multă ambiție pe plan profesional va ajunge să îi irite pe membrii familiei tale. Deși nu te interesează deloc să îi multumești pe cei din jur, în unele situații se impune totuși o atitudine mai flexibilă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 decembrie 2019

Venus își asumă în totalitate postura de ”paznic” al vieții tale emoționale. Modul în care acesta ajunge să te energizeze te va ajuta să iei decizii înțelepte și aducătoare de armonie. Oportunități în plan profesional există la orice pas. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii receptivă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 decembrie 2019

Acest început de săptămână aduce vești proaste în ceea ce privește una din deciziile luate recent. Evenimente neprevăzute te ”aruncă” din nou în situații limită. Deși ai alături persoane care te susțin cu adevărat, tu ești cea care trebuie să acționezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 decembrie 2019

Acasă, în familie, lucrurile decurg într-o armonie care ajunge să îți încânte simțurile. Trăiești o perioadă de împlinire emoțională, este evident acest lucru. Cu toate astea, încă ai rămas blocată în raport cu anumite persoane care te-au dezamăgit în trecut.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 decembrie 2019

Firea curioasă te îndeamnă să îți expui punctul de vedere, chiar dacă știi că este vorba de lucruri de care nici măcar nu ai cunoștință. Situații și momente tensionate te îndeamnă să nu te mai încrezi în cei din jur, chiar dacă ai nevoie de asta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 decembrie 2019

Indiferent de natura problemelor pe care le ai, ramâi mereu consecventă în acțiuni. Cu toate astea, schimbarea ar putea fi un lucru benefic pentru tine. În relația personală reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Partenerul este o fire ambiguă și te pune destul de des în situații limită.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 decembrie 2019

Deși ești consternată în raport cu anumite aspecte ale activității de la birou, rămâi diplomată. Indiferent de context, alegerile din viața ta au mereu o urmă de nesiguranță. Astăzi energia lui Jupiter are tendința să te agite destul de mult.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 decembrie 2019

Eșecurile și dezamăgirile de care ai parte tot mai des îți afectează motivația. Cu toate astea, reușești să te repui destul de repede pe picioare. În sinea ta ai știut dintotdeauna că ești singura responsabilă de propria fericire. Inițiativa de care dai dovadă astăzi la birou este privită cu ochi buni de către superiori.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 decembrie 2019

Stagnezi din punct de vedere profesional. Problema principală ar fi că lași problemele personale să îți afecteze motivația și implicarea în tot ceea ce faci. Atunci când vine vorba de relațiile de prietenie din viața ta, ai nevoie de noi ancore emoționale pentru a continua să fii la fel de implicată ca până în prezent.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 decembrie 2019

Te simți captivă într-o relație de prietenie care oricum nu mai are niciun sens din punctul tău de vedere. Cu toate astea, nu reușești să te detașezi emoțional de persoana în cauză. Ai nevoie să îți focusezi atenția spre alte obiective, profesionale sau personale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 decembrie 2019

Viața fără prieteni o consideri pustie. Investești mult din punct de vedere emoțional în relațiile cu cei din jur. Chiar și atunci când consideri că lucrurile este posibil să nu ia o formă diferită față de cum se prezintă deja, încerci și imposibilul în acest sens.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 decembrie 2019

Nu îți dorești, sub nicio formă, să atragi invidia sau criticile celor din jur. Superiorii își pun mereu încrederea în tine și de aceea este posibil ca astăzi să fii propusă pentru promovare. Ești încântată de acest lucru, însă starea de agitație pe care o resimți este reală.
Articole astro