Horoscopul zilei de 23 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 decembrie 2018

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, tot ceea ce trebuie să faci este să acţionezi. Acesta poate fi un punct din care să porneşti. Începutul acestei zile va aduce multă energie şi entuziasm în viaţa ta, chiar dacă ai foarte multe lucruri programate.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 decembrie 2018

Vibraţiile astrelor conlucrează în favoarea ta. Starea de împlinire pe care o resimți te face să fii mai atentă la acele lucruri sau persoane care au ”ceva de spus” în ceea ce privește bunăstarea ta emoțională. Energia pe care o primești de la Saturn te ajută să faci lucrurile în propriul ritm.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 decembrie 2018

Chiar dacă uneori te simți îndreptățită să faci acest lucru, nu este indicat să devii egoistă în raport cu cei din jur. Nevoile celorlalți sunt la fel de importante ca ale tale. Tot ceea ce trebuie să faci este să le accepți, și dacă stă în puterea ta, să ajuți la îndeplinirea lor.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 decembrie 2018

Te lași condusă de intuiție în toate planurile vieții. Indiferent de contextul în care te afli, tot ceea ce te interesează este să acționezi corect. Ești foarte implicată și dedicată relației pe care o ai. Mai ales în această zi, nu îți plac conflictele și de aceea eviți să te implici în discuții în contradictoriu cu cei dragi din viața ta.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 decembrie 2018

Nu trebuie să îți faci mereu griji pentru statutul social. De cele mai multe ori, acesta ajunge să reprezinte doar o prejudecată. Cei din jur au nevoie de la tine de comportament autentic. Situația tensionată cu care te confrunți într-o relație de prietenie te epuizează din punct de vedere psihic.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 decembrie 2018

Ți-ar plăcea ca cei dragi să respecte nevoia de afirmare pe care o resimți în această perioadă. Deși nu îți dai seama de acest lucru, sunt persoane care au nevoie de tine în adevăratul sens al cuvântului. Nu este suficient doar să îți proclami prezența în viața lor, este important chiar să le fii alături, mai ales în momentele de cumpănă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 decembrie 2018

Chiar dacă nu ești o fire deloc flexibilă atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, partenerii de afaceri știu că se pot baza pe tine. Mai mult decât atât, tocmai încrederea pe care ți-o acordă te-a ajutat să ajungi pe acest prag al carierei.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 decembrie 2018

În plan personal, astrele îți transmit astăzi o energie conflictuală. Ai senzația că ești adusă mereu în postura de a face alegeri. Deși stai destul de prost la capitolul decizional, știi foarte bine că în acest proces tot ceea ce trebuie să primeze este propriul confort emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 decembrie 2018

Prea multă amabilitate nu pare să fie binevenită în raport cu anumite categorii de oameni cu care intri astăzi în contact. Oportunismul și cinismul unora este de nedescris. Atunci când trebuie să fii temperată, ai senzația că negi o parte din ceea ce simți. Autocontrolul nu este ceva care să te definească.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 decembrie 2018

Indiferent de haosul cosmic care va putea fi perceput totuși la nivel relațional, nu trebuie să te concentrezi prea mult pe a-i ține aproape pe cei dragi. Pe parcursul următoarelor zile vei încerca să afli despre sine cât de autentică ești de fapt în raport cu cei din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 decembrie 2018

Îți displace foarte mult atunci când cineva încearcă să te controleze sau să îți controleze viața. Această zi este totuși destul de liniștită din punct de vedere emoțional. În cea mai mare parte a timpului, alegi să te odihnești și să faci lucruri care îți fac plăcere sau te relaxează.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 decembrie 2018

Procesul de introspecție și autoanaliză în care te vei avânta pe parcursul acestei zile te va scoate destul de des din zona de confort. Chiar dacă ești înconjurată de persoane de calitate, sunt multe momente în care te vei simți singură. Agitația din jurul tău din aceste zile te face să rămâi mai mult pe acasă.
Articole astro