Horoscopul zilei de 23 august 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 august 2021

Să joci precaut sau să te apropii în mod periculos de anumite limite? Mintea ta este un adevărat carusel în această zi plină de provocări profesionale.  Te simți nesigură în raport cu multe aspecte ale vieții tale și ești într-o căutare perpetuă a stabilității. Familia este pentru tine principala sursă de energie pozitivă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 august 2021

Din păcate, această zi pare să fie una nefastă pentru tine. Pericolul dezechilibrării emoționale se află la orice pas. Este posibil să fii pusă în postura să negociezi destul de agresiv încheierea unor noi contracte. Deși nu te simți confortabil în acest context, reușești să faci față provocării.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 august 2021

Mintea ta este un adevărat carusel în această zi încărcată din punct de vedere energetic. Sunt momente în care te vei simți plină de energie, exuberantă, și imediat dispoziția ta se transformă într-o stare de spirit apatică. Nimic nu poate fi mai obositor decât această ”pendulare energetică.”    

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 august 2021

Nu trebuie să îți faci mereu griji pentru statutul social. Acesta ajunge uneori să reprezinte doar o prejudecată. Cei din jur au nevoie de părerea ta sinceră și de un comportament autentic venit din partea ta. Indiferent de natura problemelor pe care le ai, rămâi mereu consecventă în acțiuni.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 august 2021

Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan personal. Te simți îndreptățită să faci doar ceea ce îți oferă confort, de orice fel. Chiar dacă sunt persoane care nu înțeleg acest comportament egoist, tu alegi să nu mai dai explicații nimănui.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 august 2021

Venus își asumă în totalitate postura de ”paznic” al vieții tale emoționale. Modul în care acesta ajunge să te energizeze te va ajuta să iei decizii înțelepte și aducătoare de armonie. Oportunități în plan profesional există la orice pas. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii receptivă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 august 2021

Vei întârzia destul de mult cu rezoluțiile pentru anumite taskuri de la birou și asta doar pentru că vrei să fii sigură pe deciziile pe care le iei. Indiferent de așteptările pe care le au cei din jur de la tine, știi că cel mai important este să fii în armonie cu propria persoană.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 august 2021

Astrele te îndeamnă ca astăzi să încetinești ritmul lucrurilor. Viteza cu care treci prin viață lasă urme nedefinite în sufletul tău. Niciodată nu ai timp suficient pentru a te bucura de micile plăceri ale vieții sau pentru a colecționa amintiri alături de cei dragi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 august 2021

Indiferent de natura problemelor pe care le ai, ramâi mereu consecventă în acțiuni. Cu toate astea, schimbarea ar putea fi un lucru benefic pentru tine. În relația personală reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Partenerul este o fire ambiguă și te pune destul de des în situații limită.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 august 2021

Viața fără prieteni o consideri pustie. Investești mult din punct de vedere emoțional în relațiile cu cei din jur. Chiar și atunci când consideri că lucrurile este posibil să nu ia o formă diferită față de cum se prezintă deja, încerci și imposibilul în acest sens.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 august 2021

Faci eforturi serioase pentru a fi mai înțelegătoare. Te chinui să rămâi într-o dispoziție cât se poate de bună, deși totul în jur pare să-ți fie împotrivă. Partenerul de viață are nevoie de tot suportul tău astăzi. Este important pentru amândoi să te ridici la nivelul așteptărilor sale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 august 2021

Ai nevoie de echilibru și cumpătare în ceea ce privește propria viață. Majoritatea acțiunilor tare sunt conduse de nevoia de a ieși din rând. Nu îți plac regulile și nu rezonezi cu ideile convenționale pe care le au colegii de birou sau prietenii.
Articole astro