Horoscopul zilei de 23 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 august 2020

Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan personal. Te simți îndreptățită să faci doar ceea ce îți oferă confort, de orice fel. Chiar dacă sunt persoane care nu înțeleg acest comportament egoist, tu alegi să nu mai dai explicații nimănui.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 august 2020

Deși ești consternată în raport cu anumite aspecte ale activității de la birou, rămâi diplomată. Nu îți dorești, sub nicio formă, să atragi invidia sau criticile celor din jur. În ceea ce privește viața personală, te simți captivă într-o serie de prejudecăți care îți întunecă rațiunea.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 august 2020

Schimburile energetice astrale destul de puternice și haotice din această perioadă reușeșc, în mod paradoxal, să readucă calmul în viața ta. Se pare că lucrurile se așază. Deși în plan profesional este posibil să ai parte de multe situații limită, acasă totul decurge armonios.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 august 2020

Ești într-o continuă căutare a ceea ce reprezintă ”normal” pentru tine din punct de vedere al stării de bine. Nu reușești să ajungi la armonie cu propria persoană. Munca de birou realizată în ultimele luni îți creează destul de multe frustrări și devii tot mai conștientă că ceea ce faci în prezent nu este ceva care să te caracterizeze.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 august 2020

Toată agitația din compania în care lucrezi tinde să te afecteze și în plan personal. Alegi cariera în defavoarea familiei și toate discuțiile pe care le ai în acest sens, nu te ajută să echilibrezi balanță. Ți-ar plăcea ca cei dragi să respecte nevoia de afirmare pe care o resimți în această perioadă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 august 2020

Ești încrezătoare în propriile acțiuni și îți dorești să împărtășești cu cei apropiați reușitele de care ai parte. Într-adevăr, entuziasmul tău este molipsitor. Prezența lui Mercur va crea ”lacune” în ceea ce privește legătura emoțională pe care o ai cu o anumită persoană din viața ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 august 2020

Astăzi cu siguranță nu ai o dispoziție de flirt. Cei care vor încerca să facă asta cu tine, vor rămâne cu o impresie greșită în ceea ce te privește. Ai nevoie de timp. Nu îți mai dorești să faci niciun fel de compromis în ceea ce privește bunăstarea ta emoțională.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 august 2020

Mai ales în această perioadă din viața ta, nu ești o fire prea rațională. Mai mult decât atât, sunt situații în care nu înțelegi rostul unei analize îndelungate a propriilor acțiuni. Purtată de propriile sentimente ai ajuns să îți găsești fericirea. Acesta este sfatul tău pentru cei din jur.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 august 2020

Ții foarte mult la propriile hobby-uri deoarece te ajută întotdeauna să te relaxezi și să te armonizezi la realitatea din jur. Chiar dacă timpul pe care îl petreci în familie este scurt ca și durată, calitatea sa nu poate fi contestată. Niciodată nu te-ai simțit mai aproape emoțional de cei dragi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 august 2020

Te simți captivă într-o relație de prietenie care oricum nu mai are niciun sens din punctul tău de vedere. Cu toate astea, nu reușești să te detașezi emoțional de persoana în cauză. Ai nevoie să îți focusezi atenția spre alte obiective, profesionale sau personale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 august 2020

Chiar dacă știi că tu ești responsabilă de propria fericire, sunt momente în care încă mai cauți țapi ispășitori. Nu ești singura persoană care acționează așa, însă tu o faci calculat și ajungi să îi rănești pe cei din jur. Consecințele faptelor tale nu se vor lăsa așteptate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 august 2020

Echilibrul tău interior începe să se năruie cu o viteză mult prea mare. Descoperi despre sine lucruri greu de asimilat din punct de vedere rațional, dar mai ales emoțional. Deși pașii pe care îi faci sunt calculați, nimic din ceea ce urmează să trăiești nu va fi ușor.
Articole astro