Horoscopul zilei de 23 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 august 2019

Astăzi o să cunoști persoane noi care te vor intriga prin personalitatea lor puternică. În același timp, te simți atrasă de ele și de exuberanță pe care o emană. Capacitatea ta de a vedea lucrurile dincolo de aparențe te ajută să iei decizii înțelepte.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 august 2019

Deși îți este dificil să nu mai fii reticentă la intențiile unora, sunt situații în care te lași dusă de val și faci doar ceea ce simți. Acest mod de a acționa îți definește personalitatea. În plan personal, asigură-te că atunci când îți dorești ceva, transmiți semnalele corecte.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 august 2019

Prea multă amabilitate nu pare să fie binevenită în raport cu anumite categorii de oameni. Astăzi tu și partenerul de viață sunteți mai mult sau mai puțin pe aceeași lungime de undă. Amândoi veți comunica cu ușurință ceea ce simțiți sau ceea ce vă nemulțumește.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 august 2019

Oportunitățile și colaborările de care ai parte te ajută să îți setezi obiective realiste și realizabile. Dintotdeauna ai visat la succes în carieră, dar ești conștientă și de compromisurile pe care le presupune îndeplinirea acestui vis.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 august 2019

Deși îți urmezi inima, aceasta nu pare să te ducă spre drumul corect. În ceea ce privește viața profesională, în această perioadă nu ești pregătită pentru noi începuturi. Influența evidentă venită din partea lui Saturn te încurajează să mergi totuși spre direcția pe care ți-o dictează intuiția.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 august 2019

Pentru a-ți distrage atenția de la viața personală, ai nevoie de altfel de ancore. Cu toate astea, mușamalizarea problemelor pe care le ai nu te va ajuta să le depășești. Te simți prinsă într-o serie de prejudecăți care îți întunecă rațiunea și de aceea acțiunile tale au un sens duplicitar.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 august 2019

Din păcate, această zi pare să fie una nefastă pentru tine. Pericolul dezechilibrării emoționale se află la orice pas. Este posibil să fii pusă în postura să negociezi destul de agresiv încheierea unor noi contracte. Deși nu te simți confortabil în acest context, reușești să faci față provocării.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 august 2019

Deși starea de spirit din următoarele zile este destul de confuză, reușești totuși să îți menții intactă motivația în plan profesional. Weekend-ul te găsește într-o dispoziție creativă de care vei profita la maxim pentru a face lucrurile să ia forma pe care ți-o dorești.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 august 2019

Sunt momente în care ți-ai dori să fii mai sigură pe puterea ta de convingere. Din păcate, știi și îți asumi faptul că nu ești o fire persuasivă. La birou acest lucru reprezintă un dezavantaj în fața celorlalți. Cu toate astea, reușești să compensezi mereu prin celelalte caracteristici ale personalității.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 august 2019

Mintea ta este un adevărat carusel în această zi încărcată din punct de vedere energetic. Sunt momente în care te vei simți plină de energie, exuberantă, și imediat dispoziția ta se transformă într-o stare de spirit apatică. Nimic nu poate fi mai obositor decât această ”pendulare energetică.”

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 august 2019

Siguranța financiară de care ai nevoie în această perioadă poate avea și un fundament psihologic. Te simți nesigură în raport cu multe aspecte ale vieții tale și ești într-o căutare perpetuă a stabilității. Din păcate, îți este destul de greu să identifici adevărata problemă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 august 2019

Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, încerci să răzbați așa cum ți-ai imaginat dintotdeauna că o vei face. Prietenii și familia ți-au lăudat și apreciat întotdeauna capacitatea de autovindecare. Odihnă este tot ceea ce ai nevoie în weekend-ul care vine, alături de persoana iubită.
Articole astro