Horoscopul zilei de 23 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 august 2018

Să joci precaut sau să te apropii în mod periculos de anumite limite? Mintea ta este un adevărat carusel în această zi încărcată din punct de vedere energetic. Sunt momente în care te vei simți plină de energie, exuberantă, și imediat dispoziția ta se transformă într-o stare de spirit apatică.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 august 2018

Siguranța financiară de care ai nevoie în această perioadă poate avea și un fundament psihologic. Te simți nesigură în raport cu multe aspecte ale vieții tale și ești într-o căutare perpetuă a stabilității. Din păcate, îți este destul de greu să identifici adevărata problemă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 august 2018

Chiar dacă sunt situații pe care accepți că nu le poți controla, niciodată nu îți pierzi determinarea. Ziua de astăzi te pune în fața lucrului împlinit. Deși nesiguranța care îți străbate orice sector al vieții devine greu de înfruntat, nu te lași „învinsă”.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 august 2018

Astrele te îndeamnă ca astăzi să încetinești ritmul lucrurilor. Viteza cu care treci prin viață lasă dâre adânci în sufletul tău. Chiar dacă îți este dificil să te adaptezi unor situații complexe care au loc la birou, reușești totuși să surprinzi esența lucrurilor.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 august 2018

Influența evidentă venită din partea lui Venus te încurajează să mergi spre direcția pe care ți-o dictează intuiția. Necunoscutul a făcut și face parte din viața ta. Cu toate astea, nu te ferești din fața situațiilor care te forțează să pășești pe drumuri diferite de tot ceea ce cunoști deja.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 august 2018

Punctele de cotitură pe care este esențial să le treci în ceea ce privește dezvoltarea personală, sunt greu de manageriat din punct de vedere emoțional. Petrece mai mult timp singură. Introspecția te ajută să găsești răspunsuri rezonabile în raport cu multe aspecte ale propriei vieți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 august 2018

Ai nevoie de timp cu tine, iar prezența anumitor persoane din viața ta îți distrage atenția de la obiectivele pe care le ai. Deși demersurile pe care le faci pentru o stare interioară de echilibru nu se lasă încă observate, este important să nu îți pierzi motivația.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 august 2018

Viața personală este tot mai afectată de ceea ce se întâmplă la birou. Trebuie să găsești un echilibru între cele două planuri. Mai mult decât atât, este important să nu pici în plasă și să ajungi să faci compromisuri în ceea ce privește relația pe care o ai cu cei dragi doar de dragul carierei.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 august 2018

Acest sfărșit de săptămână aduce vești proaste în ceea ce privește una din deciziile luate recent. Evenimente neprevăzute te ”aruncă” din nou în situații limită. Deși ai alături persoane care te susțin cu adevărat, tu ești cea care trebuie să acționezi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 august 2018

Acasă, în familie, lucrurile decurg într-o armonie care ajunge să îți încânte simțurile. Trăiești o perioadă de împlinire emoțională, este evident acest lucru. Cu toate astea, încă ai rămas blocată în raport cu anumite persoane care te-au dezamăgit în trecut.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 august 2018

Deși consideri că eviți să faci asta, nimerești mereu în mijlocul unor conflicte care nici măcar nu te vizează. Firea curioasă te îndeamnă să îți expui punctul de vedere, chiar dacă știi că este vorba de lucruri de care nici măcar nu ai cunoștință.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 august 2018

Ziua de joi a acestei săptămâni se află sub influența lui Marte. Situații și momente tensionate te îndeamnă să nu te mai încrezi în cei din jur, chiar dacă ai nevoie de asta. Starea de agitație pe care o resimți astăzi este normală având în vedere tot ceea ce trăiești.
Articole astro