Horoscopul zilei de 23 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 aprilie 2019

Nu ai niciun plan stabilit, obiective profesionale notabile nu ai de îndeplinit, iar libertatea pe care o trăiești în plan personal parcă îți organizează de la sine întreaga viață. Chiar dacă simți că timpul trece pe lângă tine, știi că orice clipă pe care o trăiești nu este în zadar.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 aprilie 2019

Vei întârzia destul de mult cu rezoluțiile pentru anumite taskuri de la birou și asta doar pentru că vreo să fii sigură pe deciziile pe care le iei. Indiferent de așteptările pe care le au cei din jur de la tine, știi că cel mai important este să fii în armonie cu propria persoană.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 aprilie 2019

Forța cosmică pe care o vei recepționa pe parcursul acestei zile va face ca simplitatea lucrurilor din viața ta să fie apreciată cu adevărat. Alegi armonia și echilibrul din mijlocul familiei și dai deoparte orice posibil obstacol care te poate împiedica să profiți de tot ceea ce viața îți oferă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 aprilie 2019

Chiar dacă de ceva timp dezvoltarea personală a devenit pentru tine un scop în sine evident, nu îi lași pe cei din jur să fie prea intrusivi în ceea ce te privește. Ești de părere că deciziile care au impact direct asupra confortului tău, te privesc doar pe tine.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 aprilie 2019

Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire prea rațională. Mai mult decât atât, sunt situații în care nu înțelegi rostul unei analize îndelungate a propriilor acțiuni. Purtată de propriile sentimente ai ajuns să îți găsești fericirea.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 aprilie 2019

Îți dorești apropiere în raport cu anumite persoane și consideri că a fi sinceră cu privire la propriile sentimentele este singura modalitate prin care poți obține acest lucru. Modul în care ești construită psihologic te ajută să fii productivă în condiții de stres.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 aprilie 2019

Din păcate, conflictele sunt inevitabile în această perioadă. Deși încerci să nu te lași afectată de ele, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Majoritatea schimbului de replici în care vei fi implicată astăzi va lăsa impresia unei agresivități verbale nejustificată.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 aprilie 2019

Astăzi încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce echilibrul emoțional la care tânjești atât de mult. În ciuda nevoii tale de a controla totul din jurul tău, viața te pune mereu față în față cu imprevizibilul.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 aprilie 2019

Valorile morale și etica au ajuns să fie considerate banalități în cercul social din care faci parte. Atunci când vine vorba de prejudecăți, recunoști că acestea îți pot controla în mare măsură toate deciziile pe care le iei. Familia este și va pentru tine o sursă de energie pozitivă. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 aprilie 2019

Indiferent de contextul în care te afli astăzi, nu vrei să îți expui punctul de vedere. Îi vei lăsa pe cei din jur să facă presupoziții în raport cu ceea ce gândești deoarece niciodată nu te simți ascultată. Acum este timpul tău să te focusezi doar pe ceea ce este important pentru tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 aprilie 2019

Astrele te îndeamnă ca astăzi să încetinești ritmul lucrurilor. Viteza cu care treci prin viață lasă urme nedefinite în sufletul tău. Niciodată nu ai timp suficient pentru a te bucura de micile plăceri ale vieții sau pentru a colecționa amintiri alături de cei dragi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 aprilie 2019

Energia transformațională a lui Uranus va aduce astăzi în prim plan o serie din nevoile emoționale pe care le ai. Indiferent de contextul în care te afli, nu este cazul să te cenzurezi, dar nici să fii prea exuberantă nu este indicat.
Articole astro