Horoscopul zilei de 23 aprilie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 aprilie 2018

Astrele te îndeamnă ca astăzi să încetinești ritmul lucrurilor. Viteza cu care treci prin viață lasă dâre adânci în sufletul tău. Niciodată nu ai timp suficient pentru a te bucura de micile plăceri ale vieții sau pentru a colecționa amintiri alături de cei dragi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 aprilie 2018

Influența evidentă venită din partea lui Saturn te încurajează să mergi spre direcția pe care ți-o dictează intuiția. Chiar dacă îți este dificil să te adaptezi unor situații complexe care au loc la birou, reușești totuși să surprinzi esența lucrurilor. Acest aspect este motivant pentru tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 aprilie 2018

Firea nerăbdatoare te aduce în situații de risc. Punctele de cotitură pe care este esențial să le treci în ceea ce privește dezvoltarea personală, sunt greu de manageriat din punct de vedere emoțional. Petrece mai mult timp singură. Ai nevoie de timp cu tine, iar prezența celorlalți îți distrage atenția de la obiectivele pe care le ai.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 aprilie 2018

Este posibil să ai de-a face cu câteva dificultăți financiare. Viața personală este tot mai afectată de ceea ce se întâmplă la birou. Trebuie să găsești un echilibru între cele două planuri. Acest început de săptămână aduce vești proaste în ceea ce privește una din deciziile luate recent.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 aprilie 2018

Starea ta destul de irascibilă nu te va ajuta să eviți conflictele care apar la orice pas. Îți este mult mai dificil decât ți-a fost vreodată să îți recapeți echilibrul interior. Este posibil ca această stare de spirit pe care o ai să fie începutul unei perioade destul de tumultoase.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 aprilie 2018

Chiar dacă consideri că ai trecut peste anumite dezamăgiri în carieră, știi totuși că încă sunt momente în care simți durerea provocată de eșec. Acasă, în familie, lucrurile decurg într-o armonie care ajunge să îți încânte simțurile. Trăiești o perioadă de împlinire emoțională, este evident acest lucru.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 aprilie 2018

Prioritățile tale se schimbă de la o zi la alta. Atitudinea ta deplasată îi irită pe cei din jur. Deși consideri că eviți să faci asta, nimerești mereu în mijlocul unor conflicte care nici măcar nu te vizează. Ziua de început a acestei săptămâni se află sub influența atroce a lui Marte.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 aprilie 2018

Te afli într-o perioadă destul de antrenantă în plan profesional. Oportunitățile și colaborările de care ai parte te ajută să îți setezi obiective realiste și realizabile. Dintotdeauna ai visat la succes în acest sector al vieții. Pentru tine, ar fi cea mai importantă reușită.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 aprilie 2018

Eșecurile și dezamăgirile de care ai parte tot mai des îți afectează motivația. Cu toate astea, reușești să te repui destul de repede pe picioare. În sinea ta ai știut dintotdeauna că ești singura responsabilă de propria fericire. Starea de agitație pe care o resimți astăzi este normală pentru un început de săptămână.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 aprilie 2018

Înainte de a cunoaște eșecul și în alt sector decât cel personal, oprește-te și reorganizează-ți gândurile și obiectivele! Atitudinea nonșalantă de care ai parte astăzi la birou te lasă indiferentă. Ai renunțat să te mai încarci negativ cu frustrările altora.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 aprilie 2018

Într-o relație, deși uneori te simți inhibată de cel de lângă tine, îți exprimi totuși sentimentele într-un mod spontan. Alegerile din viața ta au mereu o urmă de nesiguranță. Capacitatea de a lucra într-un mediu stresant te ajută să faci față cu brio provocărilor de care ai parte.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 aprilie 2018

Starea ta interioară a căutat întotdeauna să se armonizeze. Toate alegerile pe care ai tendința să le faci par să facă parte din același spectru. Intențiile tale sunt greu de descifrat de către cei din jur. De cele mai mult ori adopți un comportament ambiguu și confuz.
Articole astro