Horoscopul zilei de 22 septembrie 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 septembrie 2023

Deși îți este dificil să nu mai fii reticentă la intențiile unora, sunt situații în care te lași dusă de val și faci doar ceea ce simți. Acest mod de a acționa îți definește personalitatea. În plan personal, asigură-te că atunci când îți dorești ceva anume să se întâmple, transmiți semnalele corecte.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 septembrie 2023

Viața fără prieteni pare a fi fără sens pentru tine. Investești mult prea mult din punct de vedere emoțional în relațiile cu cei din jur. Chiar și atunci când consideri că lucrurile este posibil să nu ia o formă diferită față de cum se prezintă deja, încerci și imposibilul în acest sens. De ce nu  poți renunța?

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 septembrie 2023

Astăzi este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic. Determinarea și vitalitatea pe care le resimți te ajută să te focusezi pe ceea ce îți propui să faci. Încă de la primele ore ale dimineții îți sorbi cafeaua aburindă cu gândul plin de entuziasm la modul în care trebuie să te organizezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 septembrie 2023

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată în plan profesional. Intenția ta de a te face auzită de persoanele pe care tu le consideri a fi ”de valoare”, îți conduce toate acțiunile. Ideile tale sunt puse rapid în practică, chiar și atunci când există dubii cu privire la scopul pe care îl urmăresc.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 septembrie 2023

Expresia un ”stil de viață sănătos” a devenit un clișeu pentru tine. Oriunde te uiți în jur se vorbește doar de ceea ce înseamnă o alimentație sănătoasă, un echilibru interior, psihic și fizic. Poate totul ar fi mult mai simplu dacă doar am acționa în aceste sens, fără a ne promova cu agresivitate gândurile.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 septembrie 2023

Problemele legale și financiare sunt două dintre subiectele care îți crează întotdeauna o stare de disconfort. Deși știi că cel de lângă tine este întotdeauna înțelegător cu privire la alegerile pe care le faci, uneori ai tendința de a mușamaliza anumite lucruri doar pentru a evita să îl rănești. Ești mult prea protectivă!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 septembrie 2023

În următoarea perioadă din viața ta este imperios necesar să acționezi cât mai precaut și să nu iei decizii conduse de ceea ce simți. Toți așteaptă ceva de la tine, iar starea de oboseală în care te afunzi poate să te descurajeze să mai faci lucruri pentru propria persoană.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 septembrie 2023

Odată ce vei adopta noile idei care îți traversează mintea, și modul tău de a acționa va fi mult mai sigur. Nu vrei să mai ai parte de dramă în viața ta. Te focusezi pe propria ”vindecare” și încerci să fii mai creativă în ceea ce privește acest proces. La birou nu reușești să preiei inițiativa deoarece sunt mereu alții care ți-o iau înainte.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 septembrie 2023

În plan personal recunoști din nou acea stare de agitație și dezechilibru care apare periodic între tine și partener. În aceste zile nu ești destul de lucidă sau rațională pentru a lua cea mai bună decizie în acest sens. Venus și Saturn te ajută să îți menții încrederea în iubire, chiar dacă este de înțeles că este greu să faci asta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 septembrie 2023

Indiferent de contextul în care te afli, nu trebuie să te lași influențată de ”efectul de turmă”, dar nici nu trebuie să ai așteptări de la cei din jur că te vor urma. Alegerile pe care le faci au efecte vizibile asupra echilibrului tău emoțional. Te confrunți cu emoții al căror sens nu vei reuși să îl descifrezi.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 septembrie 2023

Neîncrederea în propria persoană este o emoție atât de puternică încât ajunge să îți dicteze toate acțiunile. Alegerile greșite pe care le vei face astăzi vor reuși să te scoată mult din zona ta de confort. Cu suportul necondiționat oferit de cei din jur vei reuși totuși să treci peste această perioadă dificilă pentru tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 septembrie 2023

A seta priorități face parte din activitatea ta zilnică și o astfel de dinamică nu te sperie, din contră. Obiceiurile alimentare sănătoase și mișcarea fizică regulată îți vor focusa atenția asupra unor lucruri importante despre propriul organism. Tot ceea ce trebuie să faci este să te ”asculți.” 
Articole astro