Horoscopul zilei de 22 septembrie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 septembrie 2022

Crezi în reconectarea emoțională cu anumite persoane din trecutul tău. Este important să fii mai recunoscătoare pentru tot ceea ce îți este dat să trăiești deoarece doar o astfel de deschidere sufletească te poate ajuta să treci peste toate obstacolele de care ai parte.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 septembrie 2022

Nu ai nevoie să ți se demonstreze lucruri deoarece nu crezi într-o astfel de dinamică a relațiilor. Pentru tine este important să te simți liberă în raport cu cei din jur. Atunci când reușești să vorbești pentru sine, îți dai seama că echilibrul tău interior nu este zdruncinat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 septembrie 2022

Deși unele posibile scenarii te fac să îți înfrânezi acțiunile, sunt situații în care faci doar ceea ce simți. Intrigile fac parte din tabloul acestei zile, mai ales în plan profesional. Nimic din ceea ce faci nu are mai mare consistență ca atunci când este vorba de propriul confort.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 septembrie 2022

Intențiile acțiunilor tale sunt ”volatile”. La orice obstacol pe care îl întâmpini îți dai seama că nimic din ceea ce faci nu este consecvent. Chiar dacă majoritatea deciziilor pe care le vei lua astăzi nu îți vor influența echilibrul interior, trebuie să ai grijă la modul riscant în care alegi să faci lucrurile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 septembrie 2022

Mișcarea ciclică a astrelor te face să treci prin stări care fluctuează destul de mult. Persoanele din jur se indispun destul de repede atunci când treci de la furie la zâmbet sau la disponibilitate afectivă, dar sunt destul de înțelegătoare în raport cu ceea ce trăiești.   

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 septembrie 2022

Obiectivele tale profesionale primesc astăzi un imbold și vei reuși să finalizezi multe din lucrurile propuse. Deși nu se anunță nimic palpitant în viața personală, evenimentele care au loc între anumiți prieteni te prind și pe tine în capcana imprevizibilului.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 septembrie 2022

Deși consideri că reușești să transmiți într-un mod fidel informațiile pe care le deții, îți este destul de greu să te faci înțeleasă. Colegii de birou cred în capacitatea ta de a face lucrurile cât mai aproape de perfecțiune. Și tu trebuie să ai încredere în tine!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 septembrie 2022

Influența celor din jur asupra stării tale emoționale este definitorie în aceste zile. Deși încerci să îți găsești tot felul de scuze, nu mai ești dornică sau nu mai găsești niciun rost în a continua anumite relații. Îți dorești să te retragi, dar nu ai curaj să susții și cu acțiuni această dorință.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 septembrie 2022

În anumite contexte în care te vei afla astăzi la birou, îți va fi pusă la îndoială integritatea. Alegi să nu îți motivezi prea mult alegerile. Judecata celor din jur nu prezintă valoare pentru tine. Uneori ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 septembrie 2022

Din păcate, această zi pare să fie una nefastă pentru tine. Pericolul dezechilibrului emoțional se află la orice pas. Schimbările care au loc în viața ta sunt mult prea bruște. Deși îți este greu să ajungi la un consens cu persoana iubită, alegi totuși să fii tu cea care face compromisuri.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 septembrie 2022

Ai o dispoziție psihică auto-distructivă și acest lucru se poate observa în modul tău de a acționa din aceste zile. Mai mult decât atât, nici starea de sănătate nu îți permite ”să ieși din bulă” și te complaci contemplând derizoriu la tot ceea ar fi putut să se întâmple altfel.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 septembrie 2022

Chiar dacă sunt persoane care nu înțeleg comportamentul tău egoist, tu alegi să nu mai dai explicații nimănui. Acum știi că cel mai important este să fii bine cu tine. Proiectele personale pe care le ai în derulare te provoacă să rămâi ambițioasă și consecventă.  
Articole astro