Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 septembrie 2021

Cariera ta se află într-un impas creat chiar de tine însuți. Este important totuși că recunoști ceea ce s-a întâmplat și acum lucrezi la o nouă strategie de lucru. Marte îți dă astăzi curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni, de orice fel ar fi acestea.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 septembrie 2021

Expresia un ”stil de viață sănătos” a devenit un clișeu pentru tine. Oriunde te uiți în jur se vorbește doar de ceea ce înseamnă o alimentație sănătoasă, un echilibru interior, psihic și fizic. Poate totul ar fi mult mai simplu dacă doar am acționa în aceste sens, fără a ne promova cu agresivitate gândurile

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 septembrie 2021

A seta priorități face parte din activitatea ta zilnică și o astfel de dinamică nu te sperie, din contră. Obiceiurile alimentare sănătoase și mișcarea fizică regulată îți vor focusa atenția asupra unor lucruri importante despre propriul organism. Tot ceea ce trebuie să faci este să te ”asculți.” 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 septembrie 2021

Nu te lăsa descurajată de momentele de slăbiciune. Fiecare dintre noi le are. Tot ceea ce trebuie să faci este să accepți toată paleta de stări pe care o experimentezi. Atunci când ești furioasă și lipsită de energie, rămâi conectată la tine și ”trăiește” această stare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 septembrie 2021

Consideri că schimbările care au loc în viața ta sunt mult prea bruște. Deoarece îți este greu să ajungi la un consens cu persoana iubită, alegi din nou să fii tu cea care face compromisuri. Este posibil ca această empatie absolută să îți facă rău, deși pe moment nu conștientizezi acest lucru.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 septembrie 2021

Este adevărat că astăzi ai tendința să fii ușor distrasă. Este normal acest lucru având în vedere perioada confuză prin care treci. Dacă ești într-o relație, așteaptă-te la câteva dispute foarte aprinse. Deși nu le înțelegi cu exactitate sursa, îți dai totuși seama ce anume le-a provocat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 septembrie 2021

Deși în plan profesional nu reușești încă să demarezi acțiuni care să fie în favoarea ta, nu îți pierzi motivația. Astăzi o să cunoști persoane noi care te intrigă prin personalitatea lor puternică. În același timp, te simți atrasă de ele și de forța pe care o ”emană”.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 septembrie 2021

Auzi constant în jurul tău tot felul de reproșuri, chiar dacă este vorba de viața profesională sau cea personală. Uneori îți este teamă de consecințele propriilor acțiuni. Chiar dacă ești bine intenționată, asta nu înseamnă că persoanele din jur te vor aprecia la adevărata valoare.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 septembrie 2021

Cu fiecare dezamăgire pe care o trăiești ți se confirmă că lucrurile sunt mult mai complexe decât crezi sau speri tu. Indiferent de ora din zi sau din noapte, tu îți arăți disponibilitatea emoțională în raport cu anumite persoane. Faci asta pentru că este ceea ce simți.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 septembrie 2021

Mișcarea ciclică a astrelor te face să treci prin stări care fluctuează destul de mult. Persoanele din jur se indispun destul de repede atunci când treci de la furie la zâmbet sau la disponibilitate afectivă. Mercur-Uranus este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 septembrie 2021

Lasă-te inspirată de lucrurile simple din jurul tău! Marte este destul de ”structurată” din punct de vedere energetic. Evenimentele care au loc în această zi de miercuri te provoacă, mai ales la nivel profesional. Parcă nu îți găsești locul și trebuie să faci un efort susținut pentru a face orice.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 septembrie 2021

Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire prea rațională. Mai mult decât atât, sunt situații în care nu înțelegi rostul unei analize îndelungate a propriilor acțiuni. Purtată de propriile sentimente ai ajuns să îți găsești fericirea.
Articole astro