Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 septembrie 2020

Deși în plan profesional nu reușești încă să demarezi acțiuni care să fie în favoarea ta, nu îți pierzi motivația. Astăzi o să cunoști persoane noi care te intrigă prin personalitatea lor puternică. În același timp, te simți atrasă de ele și de forța pe care o ”emană”.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 septembrie 2020

Trebuie să ai o tărie psihică extraordinară pentru a nu ceda în mijlocul situațiilor stresante de care ai parte astăzi. Persoana iubită îți acceptă nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci în acest sens. Cu toate astea, ai senzația că se îndepărtează de tine cu fiecare zi care trece.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 septembrie 2020

Dacă ești într-o relație, așteaptă-te la câteva dispute foarte aprinse. Singură, sentimentele pe care le ai pentru o persoană pe care ai întâlnit-o recent încep să se intensifice. Deși nu te simți pregătită pentru o relație romantică, lași lucrurile să decurgă de la sine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 septembrie 2020

Deși îți este dificil să nu mai fii reticentă la intențiile unora, sunt situații în care te lași dusă de val și faci doar ceea ce simți. Acest mod de a acționa îți definește personalitatea. În plan personal, asigură-te că atunci când îți dorești ceva, transmiți semnalele corecte.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 septembrie 2020

Odată ce ai un plan structurat, ești conștientă că și imaginea de ansamblu va fi una mai clară. La birou, chiar la sfârșit de zi este posibil să apară mici conflicte din cauza unor neînțelegeri. Deși nu vrei să fii atrasă de energia negativă a anumitor contexte, uneori simți nevoia să îți impui punctul de vedere.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 septembrie 2020

Descoperi despre sine lucruri greu de asimilat din punct de vedere rațional, dar mai ales emoțional. Deși pașii pe care îi faci sunt calculați, nimic din ceea ce urmează să trăiești nu va fi ușor. Indiferent de ce va fi însă, știi că ai alături persoane care te susțin necondiționat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 septembrie 2020

Nu reușești să preiei inițiativa deoarece sunt mereu alții care ți-o iau înainte. Evită să fii mereu extrem de calculată în acțiuni deoarece riști să îți petreci viața într-o totală monotonie. În timp, aceasta cu siguranță îți va induce stări de frustare sau sentimente de neapartenență.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 septembrie 2020

Având în vedere că te consideri o persoană altruistă și empatică, te irită peste măsură orice tip de comportament egocentric. Ziua se află sub influența Lunii. Vei fi destul de retrasă din plan social. Ești de părere că anumiți colegi de serviciu au o influență negativă asupra stării tale de spirit.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 septembrie 2020

Trebuie să iei decizii radicale care pun în pericol orice tip de siguranță de care ai parte în prezent. Îți dorești o schimbare în viața ta. Această dorință aprigă te face să fii sigură pe tot ceea ce urmează să faci. Încrederea în propria persoană contează mult în aceste momente de cumpănă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 septembrie 2020

Atunci când vine vorba de carieră sau proiecte profesionale, ești prima persoană care ”joacă” cu cărțile pe față. Nu îți plac minciunile și jocurile ”alunecoase”. Alegi întotdeauna să te înconjori de persoane loiale și demne de încrederea ta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 septembrie 2020

Atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi. Gelozia pe care o stârnești în colegi nu poate fi însă de bun augur. Aceștia au tendința de a te exclude din discuții sau aleg să profite de punctele tale sensibile. Pentru tine este important să lupți onest pentru ceea ce îți dorești.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 septembrie 2020

Sfaturile pe care le primești de la anumite persoane tind să te irite. Îți displace foarte mult atunci când cineva încearcă să te controleze. Această zi este totuși destul de liniștită din punct de vedere emoțional. În cea mai mare parte a timpului, alegi să te odihnești.
Articole astro