Horoscopul zilei de 22 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 septembrie 2019

Eclipsa Lunii care are loc în această perioadă te îndeamnă să fii mai onestă în ceea ce privește lucrurile sau persoanele din viața ta. Timpul și aprecierea pe care ți le acordă lumea te ajută să ai constant încredere în sine. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 septembrie 2019

Întâmplările, deciziile, atracțiile nebănuite, toate au rolul de a te aduce tot mai aproape de persoana alături de care să visezi la un viitor. Deși așteptările sau nevoile tale nu sunt ușor de îndeplinit, nu alegi să faci niciun compromis în acest sens.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 septembrie

Ai nevoie de autenticitate și de vibrații pozitive în jurul tău, însă această stare de spirit nu este ușor de obținut. Este nevoie de o gândire echilibrată și de flexibilitate. Astăzi o să cunoști persoane noi care te intrigă prin personalitatea lor puternică.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 septembrie 2019

Trebuie să ai mereu în vedere că nimeni din jur nu îți oferă afecțiune în mod necondiționat. Orice relație în care ești implicată presupune și din partea ta dăruire și afecțiune. Deși drumul spre cunoașterea de sine ți se pare anevoios, nimic din ceea ce trăiești nu te sperie.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 septembrie 2019

În această perioadă descoperi despre propriul univers interior, lucruri greu de asimilat din punct de vedere rațional, dar mai ales emoțional. Deși îți este greu să ajungi la un consens cu persoana iubită, alegi totuși să fii tu cea care face compromisuri.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 septembrie 2019

Sunt mulți cei care încearcă să ”tragă” de tine și să te forțeze într-un fel sau altul, dar nu mai accepți această formă de compromis. Ai nevoie de timp. Nu îți mai dorești să faci nicio alegere care nu este în favoarea propriei bunăstari emoționale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 septembrie 2019

Astăzi cu siguranță nu vei avea o dispoziție de flirt. Cei care vor încerca să facă asta cu tine, vor rămâne cu o impresie greșită în ceea ce te privește. Atunci când starea de spirit nu este una pozitivă, pur și simplu nu alegi să te prefaci. Îți dai voie să simți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 septembrie 2019

A sta departe de intenția de a concluziona, într-o formă sau alta, tot ceea ce trăiești, este o decizie înțeleaptă. Chiar dacă îți dorești să punctezi clar opinia ta cu privire la anumite aspecte care te afectează în mod direct, respectul față de cei din jur te înfrânează.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 septembrie 2019

Îți este foarte greu să accepți ca relația în care ai investit tot ce aveai mai bun se află pe o pantă alunecoasă. Ziua aceasta de weekend te prinde total nepregătită din punct de vedere energetic și de aceea vei amâna pe ultima sută de metri mai multe ieșiri pe care le aveai stabilite.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 septembrie 2019

Atunci când vine vorba de viața profesională, încearcă să îți negociezi statutul și să comunici într-o manieră proactivă ideile pe care le ai. Este indicat să nu faci o tragedie din ceea ce ți se întâmplă în această perioadă. Știi mai bine decât oricine că totul are o rezolvare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 septembrie 2019

Evenimentele care au avut loc în viata ța în ultima perioadă te fac să te simți copleșită din punct de vedere emoțional. A te lăsa distrasă de mici piedici este doar maniera în care îți manifești teama de un nou început, dar asta nu înseamnă că la un moment dat nu vei avea curaj să riști totul și întru totul.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 septembrie 2019

Prietenii de suflet te ajută foarte mult să faci față situațiilor de criză prin care treci în această perioadă. Ai nevoie de siguranță afectivă și înțelegere. Chiar dacă de cele mai multe ori ai încredere în propriile sentimente, știi că sfaturile persoanelor dragi sunt bine intenționate.
Articole astro