Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 septembrie 2018

Întâmplările, deciziile, atracțiile nebănuite, toate au rolul de a te aduce mai aproape de persoana alături de care să visezi la un viitor. Deși așteptările tale nu sunt ușor de îndeplinit, nu alegi să faci niciun compromis în acest sens. Atunci când vine vorba de familia pe care o ai, te consideri o persoană norocoasă.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 septembrie 2018

Îți dorești apropiere în raport cu anumite persoane și consideri că a fi sinceră cu privire la propriile sentimentele este singura modalitate prin care poți obține acest lucru. Modul în care ești construită psihologic te ajută să fii productivă în condiții de stres.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 septembrie 2018

Valorile morale și etica au ajuns să fie considerate banalități în cercul social din care faci parte. Atunci când vine vorba de prejudecăți, recunoști că acestea îți pot controla în mare măsură toate deciziile pe care le iei. Familia este și va pentru tine o sursă de energie pozitivă. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 septembrie 2018

Îți pui foarte multe întrebări în legătură cu alegerile pe care le-ai făcut în viața personală. Încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce totuși echilibrul emoțional la care tânjești atât de mult. Indiferent de contextul în care te afli astăzi, nu vrei să îți expui punctul de vedere.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 septembrie 2018

Nu reușești să preiei inițiativa deoarece sunt mereu alții care ți-o iau înainte. Evită să fii mereu extrem de calculată în acțiuni deoarece riști să îți petreci viața într-o monotonie continuă. În timp, aceasta cu siguranță îți va induce stări de frustare sau sentimente de neapartenență.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 septembrie 2018

Persoanele din jurul tău blamează tot ceea ce li se întâmplă. Chiar dacă nu își dau seama de acest lucru, caută mereu vinovați. Te irită peste măsură acest tip de comportament egocentric. Ziua se află sub influența Lunii și de aceea vei fi destul de retrasă din plan social.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 septembrie 2018

Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire prea rațională. Mai mult decât atât, sunt situații în care nu înțelegi rostul unei analize îndelungate a propriilor acțiuni. Purtată de propriile sentimente ai ajuns să îți găsești fericirea.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 septembrie 2018

Astăzi îți menții vitalitatea pentru mult timp. Până spre seară reușești să finalizezi toate taskurile administrative și faci și lucruri pentru sufletul tău. Ții foarte mult la propriile hobby-uri deoarece te ajută întotdeauna să te relaxezi și să te armonizezi la realitatea din jur.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 septembrie 2018

Independența de orice fel pe care ai tendința să o proclami cu orice ocazie, se întoarce împotriva ta. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi. Problema ar fi că lași problemele personale să îți afecteze motivația și implicarea în tot ceea ce faci.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 septembrie 2018

Chiar dacă știi că ești singura responsabilă de propria fericire, sunt momente în care încă mai cauți țapi ispășitori. Într-adevăr, este mult mai ușor să facem asta. Cu toate astea, consecințele confortului de moment pe care îl resimțim sunt insurmontabile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 septembrie 2018

Mai ales atunci când ai nevoie de încredere și devoțiune, așteaptă-te să fii dezamăgită. Din păcate, această zi pare să fie una nefastă pentru tine. Pericolul dezechilibrării emoționale se află la orice pas. Faptul că nu reușești să controlezi totul în jurul tău îți induce o stare acută de anxietate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 septembrie 2018

Firea ta sensibilă iese la iveală în cele mai nepotrivite momente pentru tine. Este de așteptat ca cei din jur să profite de vulnerabilitatea pe care o expui. Oamenii sunt oportuniști. Această zi de weekend este dedicată studiului deoarece ai rămas în urmă cu câteva obiective personale.
Articole astro