Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 octombrie 2021

Nu e nicio problemă dacă te simți copleșită de emoții încă de la începutul zilei. Familia este o sursă însemnată de stres și este de așteptat să fii afectată de tot ceea ce trăiesc membrii ei. Indiferent de situația în care te afli este indicat să spui tot ceea ce ai pe suflet către persoane de încredere.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 octombrie 2021

Poate este vorba despre atmosfera tensionată care există între tine și partener de o bună perioadă de timp sau poate este vorba doar de rutină... Cert este că nu mai simți deloc împlinire în cadrul relației personale. Ai nevoie de un nou început în acest sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 octombrie 2021

Valorile morale și etica au ajuns să fie considerate banalități în cercul social din care faci parte. Atunci când vine vorba de prejudecăți, recunoști că acestea îți pot controla în mare măsură toate deciziile pe care le iei. Familia este și va pentru tine o sursă de energie pozitivă. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 octombrie 2021

Astăzi vei fi pusă față în față cu o decizie luată de persoana iubită, decizie cu care tu nu ești de acord. Obstacolele pe care le întâlnești în calea ta nu fac decât să te ”provoace” să fii mult mai perseverentă. O să descoperi noi modalități prin care o să reușești să îți atingi obiectivele creionate. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 octombrie 2021

Relațiile de prietenie de care te bucuri în această perioadă a vieții tale sunt cheia împlinirii tale emoționale. Prietenii te ajută foarte mult să faci față situațiilor de criză prin care treci adesea. Dacă tot este început de weekend, încearcă să oferi și familiei măcar o mică parte din timpul tău.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 octombrie 2021

Persoanele din jur sunt din ce în ce mai critice la adresa ta. Este posibil ca și firea ta defensivă să atragă o astfel de atitudine. Ziua aceasta mohorâtă de toamnă târzie trezește în tine un sentiment de profundă melancolie care va tăinui amintiri dureroase.    

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 octombrie 2021

Atunci când vine vorba de familia pe care o ai, te consideri o persoană norocoasă. Îți dorești apropiere și afecțiune în raport cu anumite persoane și consideri că a fi sinceră cu privire la propriile sentimente este singura modalitate prin care poți obține acest lucru.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 octombrie 2021

Nedreptățile pe care ai fost nevoită să le trăiești de mic copil au făcut din tine o femeie vulnerabilă, sensibilă, dar care se ascunde sub masca puterii. Luarea de decizii poate fi un proces anevoios și destul de dureros, indiferent de implicațiile pe care le presupune.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 octombrie 2021

Chiar dacă starea ta emoțională pare puțin rigidă în această perioadă, tot vei fi capabilă să înțelegi prin ce trec persoanele care-ți sunt apropiate. Indiferent de cât de dificile sau extenuante vor fi contextele profesionale în care te vei afla, vei reuși să obții rezultate excepționale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 octombrie 2021

Una din caracteristicile extraordinare ale personalității tale este capacitatea de ”a te îndrăgosti” de potențialul pe care îl vezi în cei din jur. Indiferent de context, crezi că fiecare dintre noi poate reuși. Chiar dacă te afli într-o relație, un simplu flirt poate deveni ceva serios.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 octombrie 2021

Nu îți place atunci când atitudinea ta este ca o notă discordantă în raport cu ce se întâmplă în jur. Este posibil ca anumite emoţii puternice să iasă la suprafaţă în contexte în care nu te aştepţi. Stresul pare că îți ”învăluie” întreaga existență.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 octombrie 2021

Vorbești neîncetat despre sine în termeni negativi, deprimanți și ai senzația că cel puțin pentru această perioadă a vieții, nimic nu este realizabil. Ai nevoie să fii înconjurată de adevărați susținători ai persoanei tale pentru a putea trece peste provocările de care ai parte.
Articole astro