Horoscopul zilei de 22 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 octombrie 2020

Nu trebuie demonstrezi nimănui că drumul pe care ți l-ai ales în viață este cel corect. Noțiunea aceasta este pur personală și nu există loc de argumentări în acest sens. Pe parcursul acestei zile afli destul de multe lucruri despre sine, dar asta nu te sperie. Ai încredere totală în propria intuiție și te vei lăsa ghidată de ea.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 octombrie 2020

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur nu sunt realiste și nu au niciun punct comun cu ceea ce ai tu nevoie de fapt.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 octombrie 2020

Nu îți găsești locul și chiar dacă nu ai energia necesară pentru a face nimic și chiar ai această posibilitate, parcă te muți de pe un scaun pe altul. Această stare de zbucium interior se proiectează și în modul în care ajungi să iei decizii sau să faci alegeri.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 octombrie 2020

Te simți captivă într-o relație de prietenie care oricum nu mai are niciun sens din punctul tău de vedere. Cu toate astea, nu reușești să te detașezi emoțional de persoana în cauză. Ai nevoie să îți focusezi atenția spre alte obiective, profesionale sau personale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 octombrie 2020

De mult timp nu mai iei în seamă părerile sau sfaturile altora, mai ales că știi că de multe ori acestea te induc în eroare. Ai nevoie de timp petrecut în familie. Acest lucru se va întâmpla atunci când tu vei învăța să prioritizezi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 octombrie 2020

Alegerile în materie de relații și conexiuni interpersonale sunt de obicei greșite în ceea ce te privește. Întâmplările, deciziile, atracțiile nebănuite, toate au rolul de a te aduce mai aproape de persoana alături de care să visezi la un viitor din punct de vedere romantic.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 octombrie 2020

În următoarea perioadă din viața ta este imperios necesar să acționezi cât mai precaut și să nu iei decizii conduse de ceea ce simți. Toți așteaptă ceva de la tine, iar starea de oboseală în care te afunzi poate să te descurajeze să mai faci lucruri pentru propria persoană.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 octombrie 2020

Este important să îți acorzi timp și răbdare pentru a integra cu maturitate dezamăgirile de care ai parte în viața de zi cu zi. Deși starea ta interioară nu pare să fie una excelentă, în plan profesional reușești să nu te lași acaparată de tristețea care te invadează.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 octombrie 2020

Dualitatea lucrurilor de care ai parte astăzi te va pune în încurcătură. Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. Nu te mai lăsa condusă de aparențe! Fiecare dintre noi are multe de dăruit la nivel emoțional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 octombrie 2020

Din cauza dezamăgirilor pe care le-ai avut de-a lungul timpului, ai ajuns să fii foarte selectivă și suspicioasă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Încrederea pe care le-o acorzi celor din jur trebuie să fie câștigată pe deplin. Nu mai faci niciun compromis în acest sens.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 octombrie 2020

Având în vedere că îți este greu să ajungi la un consens cu persoana iubită, alegi să fii tu cea care face compromisuri. Întotdeauna. Este posibil ca această empatie și anulare absolute să îți facă rău, deși pe moment nu conștientizezi acest lucru.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 octombrie 2020

Apropierea pe care o simți în raport cu partenerul este tot ceea ce ai nevoie astăzi. Deși ești consternată în raport cu anumite aspecte ale activității de la birou, rămâi diplomată. Nu îți dorești, sub nicio formă, să atragi invidia sau criticile celor din jur.
Articole astro