Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 octombrie 2019

Este important să îți acorzi timp și răbdare pentru a integra cu maturitate o nouă dezamăgire de care ai parte în viața de zi cu zi. Deși starea ta interioară nu pare să fie una excelentă, reușești să nu te lași acaparată de tristețea care te invadează.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 octombrie 2019

În plan personal recunoști din nou acea stare de agitație și neconcordanță care apare periodic între tine și partener. În aceste zile nu ești destul de lucidă sau rațională pentru a lua cea mai bună decizie în acest sens. Venus și Saturn te ajută să îți menții încrederea în iubire, chiar dacă este de înțeles că este greu să faci asta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 octombrie 2019

Dualitatea lucrurilor de care ai parte astăzi te va pune în încurcătură. Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. Nu te mai lăsa condusă de aparențe! Fiecare dintre noi are multe de dăruit la nivel emoțional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 octombrie 2019

Perioada aceasta este destul de dificilă din punct de vedere emoțional. Au loc multe schimbări bruște de situații și de energii, iar timpul pare că nu trece în favoarea ta. Chiar dacă ești de părere că a vorbi despre sine este indicat în situațiile conflictuale, nu sunt mulți cei care își doresc să te asculte.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 octombrie 2019

Energia haotică pe care o resimți astăzi în jurul tău este posibil să îți adâncească starea de apatie. Venus își asumă în totalitate postura de ”paznic” al vieții tale emoționale. Ești o persoană puternică și vei găsi întotdeauna noi motive ca să te autodepășești.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 octombrie 2019

Apropierea pe care o simți în raport cu partenerul este tot ceea ce ai nevoie astăzi. Deși ești consternată în raport cu anumite aspecte ale activității de la birou, rămâi diplomată. Nu îți dorești, sub nicio formă, să atragi invidia sau criticile celor din jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 octombrie 2019

Sunt multe situații care te vor forța să cauți în interiorul tău răspunsul la întrebări incomode. Soarele te va călăuzi și îți va scoate în cale oameni calzi, binevoitori și care vor aduce schimbarea în viața ta. Barierele emoționale vor fi destul de dificil de pus, mai ales în raport cu unele persoane.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 octombrie 2019

Deși îți este dificil să nu mai fii reticentă la intențiile unora, sunt situații în care te lași dusă de val și faci doar ceea ce simți. Acest mod de a acționa îți definește personalitatea. În plan personal, asigură-te că atunci când îți dorești ceva, transmiți semnalele corecte.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 octombrie 2019

Ești o fire calculată, pragmatică și manageriezi foarte bine situațiile stresante. Chiar și în ceea ce privește viața personală, îți dai seama că mulți au creat o relație de dependență în raport cu tine. Schimbările care au loc la nivel profesional te forțează să faci unele ”ajustări” și în plan personal.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 octombrie 2019

Atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi. Gelozia pe care o stârnești în cei din jur nu este de bun augur. Aceștia au tendința să te excludă din discuții sau aleg să profite de punctele tale sensibile. Pentru tine este important să lupți onest pentru ceea ce îți dorești.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 octombrie 2019

Te simți captivă într-o relație de prietenie care oricum nu mai are niciun sens din punctul tău de vedere. Cu toate astea, nu reușești să te detașezi emoțional de persoana în cauză. Ai nevoie să îți focusezi atenția spre alte obiective, profesionale sau personale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 octombrie 2019

Implicațiile emoționale pe care le presupun anumite relații din viața ta ajung să îți controleze toate acțiunile. Te lași ghidată doar de emoții! Acest mod de a acționa dăunează peste măsură echilibrului tău interior. Această zi aduce destul de multe conflicte în cadrul echipei de la birou.
Articole astro