Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 octombrie 2018

Prezența ta la tot felul de evenimente sociale nu îți este pe plac. Cu toate astea, o faci în interes profesional sau pentru a-ți lărgi orizonturile în carieră. Ai nevoie să cunoști oameni noi. În acest proces de ”exploatare” socială este important să nu uiți de partea de care tu ești responsabilă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 octombrie 2018

Chiar dacă este început de săptămână, reușești să treci cu brio peste toate provocările de care ai parte la birou și acestea nu sunt puține. Acasă, în familie, nici măcar nu trebuie să îți mai pui problema dacă cei dragi te acceptă exact așa cum ești. Știi că ai susținerea lor necondiționată.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 octombrie 2018

Evenimentele din ultima perioadă au reușit să te ”resusciteze” din nou. Invidia pe care o simți pe alocuri în raport cu reușitele altora ajunge să îți intensifice starea de frustare pe care deja o trăiești din cauza propriilor nereușite. Fiecare dintre noi are un drum de parcurs, iar tu nu ești singura care are parte de eșecuri.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 octombrie 2018

Deși pașii pe care îi faci sunt calculați, nimic din ceea ce urmează să trăiești nu va fi ușor. Încrederea în sine îți dă multă forță psihică și vitalitate. Acest început de săptămână aduce armonie în viața ta personală. Legătura emoțională pe care o ai cu partenerul este esențială pentru echilibrul tău interior.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 octombrie 2018

Trebuie să ai o tărie psihică extraordinară pentru a nu ceda în mijlocul situațiilor stresante de care ai parte astăzi. Persoana iubită îți acceptă nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci în acest sens. Cu toate astea, ai senzația că se îndepărtează de tine cu fiecare zi care trece.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 octombrie 2018

Chiar dacă încerci să mai încetinești puțin ritmul lucrurilor, unele aspecte chiar nu sunt în controlul tău. Începi să fii din nou destul de neglijentă în raport cu o anumită relație de prietenie. Dacă persoana în cauza într-adevăr și-a reocupat locul din trecut în viața ta, este momentul să și demonstrezi acest lucru.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 octombrie 2018

Nimic din ceea ce îți propui la începutul acestei săptămâni nu va fi obținut cu ușurință. Primești o veste rea de la partenerii de afaceri. Ai senzația că toate deciziile pe care trebuie să le iei îți pun cariera pe muchie de cuțit. Viața ta este definiția stării de agitație permanentă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 octombrie 2018

Trebuie să ai mereu în vedere că nimeni din jur nu îți oferă afecțiune în mod necondiționat. Orice relație în care ești implicată presupune și din partea ta dăruire și autenticitate. La birou lucrurile decurg într-o armonie binecunoscută deja. Nimic nu te mai scoate din zona de confort.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 octombrie 2018

Chiar dacă știi că tu ești responsabilă de propria fericire, sunt momente în care te simți mai confortabil câutând în jur țapi ispășitori. Într-adevăr, este mult mai ușor să facem asta. Cu toate astea, consecințele confortului de moment pe care îl resimțim nu sunt de neglijat.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 octombrie 2018

În această perioadă descoperi despre propriul univers interior, lucruri greu de asimilat din punct de vedere rațional, dar mai ales emoțional. Deși drumul spre cunoașterea de sine ți se pare anevoios, nimic din ceea ce trăiești nu te sperie. Ai nevoie să treci prin acest proces.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 octombrie 2018

Implicațiile emoționale pe care le presupun anumite relații din viața ta ajung să îți controleze toate acțiunile. Te lași ghidată doar de emoții! Acest mod de a acționa dăunează peste măsură echilibrului tău interior. Această zi aduce destul de multe conflicte în cadrul echipei de la birou.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 octombrie 2018

Mai ales atunci când ai nevoie de încredere și devotament, așteaptă-te să fii dezamăgită! Persoanele din jurul tău blamează tot ceea ce li se întâmplă. Chiar dacă nu își dau seama de acest lucru, caută mereu vinovați. Te irită peste măsură acest tip de comportament egocentric.
Articole astro