Horoscopul zilei de 22 Octombrie 2017

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 octombrie 2017 Astazi rezervi destul de mult timp pentru prieteni si pentru persoana iubita. Desi in unele situatii care au loc in viata ta iti este destul de greu sa mentii ritmul, ai incredere in propriile forte si cauti mereu puterea interioara care te ajuta sa perseverezi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 octombrie 2017 Viata ta pare a fi marcata de mult stres si de probleme si iti este destul de greu sa iti faci timp si pentru propria persoana. Fii atenta la modul in care iti manageriezi cheltuielile deoarece ai nevoie de economii pentru perioada dificila care urmeaza. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 octombrie 2017 Aceasta zi nu pare sa fie deloc potrivita pentru luarea de decizii deoarece in aceasta perioada esti mult prea sensibila si vulnerabila. Partenerul de viata nu te intelege si nu te accepta asa cum ti-ai dori sa o faca si acesta neconcordanta dintre voi nu este benefica relatiei.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 octombrie 2017 E o furtuna in viata ta sentimentala astazi. Daca esti intr-o relatie, asteapta-te la cateva dispute foarte aprinse. Trecutul iti afecteaza serios relatia actuala. Singura, sentimentele pe care le ai pentru o persoana pe care abia ai intalnit-o incep sa se intensifice.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 octombrie 2017 Planetele iti induc armonie si liniste in viata sentimentala, iar vibratia care e in jurul tau este una pozitivaIncearca sa nu grabesti foarte mult ritmul in care lucrurile se desfasoara si ai rabdareProblemele profesionale te vor afecta destul de mult si astazi deoarece iti este gandul doar la munca de la birou.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioara - horoscop azi, 22 octombrie 2017 Treci printr-o perioada foarte ciudata pentru ca toti din jurul tau sunt foarte surprinsi sau reactioneaza intr-un mod negativ la o veste pe care le-o dai. Se pare ca tu esti singura persoana care are perspectiva asupra lucrurilor care se intampla.

Balanta

Horoscop zilnic Balanta - horoscop azi, 22 octombrie 2017 Astazi ai lucruri mai bune de facut decat sa petreci timpul lenevind. Va trebui sa fii activa in toate zonele vietii tale si sa ignori nevoia de atentie pe care doresti sa vina din partea partenerului de viata deoarece acesta este foarte ocupat cu un nou proiect profesional. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 octombrie 2017 Acest sentiment de neapartenenta pe care il resimti astazi, te paralizeaza si nu vei gasi energia necesara pentru a vorbi despre ceea ce simti. Cere ajutor sau exteriorizeaza-te inainte sa atingi punctul critic de tensiune psihica!

Sagetator

Horoscop zilnic Sagetator - horoscop azi, 22 octombrie 2017 Pe parcursul acestei zile esti determinata sa arati ca tenacitatea si rabdarea pot aduce rezultate extraordinare la nivel profesional. Relatiile cu cei din jur sunt tot mai tensioante si desi incerci sa eviti acest lucru, esti tentata sa mananci foarte dezorganizat.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 octombrie 2017 Evita sa te implici in activitati noi la sfarsitul acestei saptamani deoarece deja ai un program foarte incarcat. Este posibil sa te gandesti mult prea mult atunci cand vine vorba sa actionezi si in cele mai multe situatii se pare ca modul tau de a face lucrurile nu este unul tocmai potrivit. 

Varsator

Horoscop zilnic Varsator - horoscop azi, 22 octombrie 2017 Incepand cu aceasta zi vei avea standarde mult mai ridicate cu privire la relatiile sentimentale si datorita acestui lucru iti va fi mult usor sa eviti sa fii dezamagita de catre cei din jur. Mai mult decat atat, incepi sa iti dai seama cand trebuie cu adevarat sa faci compromisuri.

Pesti

Horoscop zilnic Pesti - horoscop azi, 22 octombrie 2017 Se pare ca nu vei permite nimanui sa-ti spuna sau sa-ti indice modul in care trebuie sa actionezi. Te simti iritata de faptul ca cei din jur incearca sa-ti controleze mult prea mult viata si deciziile. Mai mult decat atat, nu vei permite nici prietenilor sa-si spuna punctul de vedere cu privire la modul in care ar trebui sa te comporti.
Articole astro