Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 noiembrie 2023

Cheltuieli neprevăzute te pun în fața situației de a face din nou împrumuturi, iar acest lucru te îngrijorează destul de mult. Saturn, ”gardianul” vieții tale emoționale, te va face să privești lucrurile cu alți ochi odată ce îți vei da seama de faptul că ai alături persoane care te susțin necondiționat.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 noiembrie 2023

Sfaturile pe care le primești de la anumite persoane tind să te irite deoarece nu sunt despre tine, ci despre ele. Îți displace mult atunci când cineva încearcă să te controleze. Această zi este totuși destul de liniștită din punct de vedere emoțional. În cea mai mare parte a timpului, alegi să te odihnești.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 noiembrie 2023

Stresul pare că îți ”învăluie” întreaga existență. Vorbești neîncetat despre sine în termeni negativi, deprimanți și ai senzația că cel puțin pentru această perioadă a vieții, nimic nu este realizabil. A sta departe de intenția de a concluziona, într-o formă sau alta, tot ceea ce trăiești, este o decizie înțeleaptă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 noiembrie 2023

Persoana iubită îți acceptă nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci în acest sens. Îți displace foarte mult atunci când cineva încearcă să te controleze și de aceea devii destul de intrasigentă în modul în care comunici. Deși așteptările sau nevoile tale nu sunt ușor de îndeplinit, nu alegi să faci niciun compromis în acest sens.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 noiembrie 2023

Agitația din jurul tău din aceste zile te face să treci printr-o serie de stări pe care nu le înțelegi. Pe alocuri, ajungi să fii chiar invidioasă pe viața altora deoarece consideri că ei au ceea ce ai tu mai mare nevoie, armonie și echilibru. Nu te lăsa acaparată de aparențe! Deși în plan profesional nu reușești încă să demarezi acțiuni care să fie în favoarea ta, nu îți pierzi motivația.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 noiembrie 2023

Trebuie să ai o tărie psihică extraordinară pentru a nu ceda în mijlocul situațiilor stresante de care ai parte astăzi. Persoana iubită îți acceptă nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci în acest sens. Cu toate astea, ai senzația că se îndepărtează de tine cu fiecare zi care trece.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 noiembrie 2023

Nu e nicio problemă dacă te simți copleșită de emoții încă de la începutul zilei. Familia este o sursă însemnată de stres și este de așteptat să fii afectată de tot ceea ce trăiesc membrii ei. Indiferent de situația în care te afli este indicat să spui tot ceea ce ai pe suflet către persoane de încredere.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 noiembrie 2023

Valorile morale și etica au ajuns să fie considerate banalități în cercul social din care faci parte. Atunci când vine vorba de prejudecăți, recunoști că acestea îți pot controla în mare măsură toate deciziile pe care le iei. Familia este și va pentru tine o sursă de energie pozitivă. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 noiembrie 2023

Expresia un ”stil de viață sănătos” a devenit un clișeu pentru tine. Oriunde te uiți în jur se vorbește doar de ceea ce înseamnă o alimentație sănătoasă, un echilibru interior, psihic și fizic. Poate totul ar fi mult mai simplu dacă doar am acționa în aceste sens, fără a ne promova cu agresivitate gândurile

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 noiembrie 2023

În următoarea perioadă din viața ta este imperios necesar să acționezi cât mai precaut și să nu iei decizii conduse de ceea ce simți. Toți așteaptă ceva de la tine, iar starea de oboseală în care te afunzi poate să te descurajeze să mai faci lucruri pentru propria persoană.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 noiembrie 2023

A seta priorități face parte din activitatea ta zilnică și o astfel de dinamică nu te sperie, din contră. Obiceiurile alimentare sănătoase și mișcarea fizică regulată îți vor focusa atenția asupra unor lucruri importante despre propriul organism. Tot ceea ce trebuie să faci este să te ”asculți.” 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 noiembrie 2023

Astăzi vei fi pusă față în față cu o decizie luată de persoana iubită, decizie cu care tu nu ești de acord. Obstacolele pe care le întâlnești în calea ta nu fac decât să te ”provoace” să fii mult mai perseverentă. O să descoperi noi modalități prin care o să reușești să îți atingi obiectivele creionate. 
Articole astro