Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 noiembrie 2021

Nu îți găsești locul și chiar dacă nu ai energia necesară pentru a face nimic și chiar ai această posibilitate, parcă te muți de pe un scaun pe altul. Această stare de zbucium interior se proiectează și în modul în care ajungi să iei decizii sau să faci alegeri.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 noiembrie 2021

Trebuie să iei decizii radicale care pun în pericol orice tip de siguranță de care ai parte în prezent. Da, îți dorești o schimbare în viața ta, dar această dorință nu este suficientă pentru a menține acțiunile care sunt necesare în acest sens. Ai nevoie de sprijin real.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 noiembrie 2021

Lumea exterioară este astăzi complet distorsionată de puterea sentimentelor tale. În mintea ta au loc tot felul de scenarii în raport cu anumite persoane, deși nu cunoști mai nimic din ceea ce ele simt sau gândesc. Aceste presupoziții pe care le faci constant nu reușeșc decât să îți distragă atenția de la lucrurile importante.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 noiembrie 2021

Dorința aprigă de a evolua te face să fii sigură pe tot ceea ce urmează să faci. Încrederea în propria persoană contează mult, mai ales în momentele de cumpănă. Deși unele persoane aleg să iasă din viața, tu rămâi cu amintirea vie a momentelor frumoase petrecute împreună.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 noiembrie 2021

Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan personal. Te simți îndreptățită să faci doar ceea ce îți oferă confort, de orice fel. Pentru această zi, astrele îți pregătesc o serie de provocări care te vor ajuta să privești cu mai multă înțelegere către cei din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 noiembrie 2021

Ai nevoie să îți menții mintea ocupată și focalizată asupra unor obiective importante pentru a trece peste confuzia generată de anumite întâmplări. Deși în plan profesional nu reușești încă să demarezi acțiuni care să fie în favoarea ta, nu îți pierzi motivația.   

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 noiembrie 2021

Pentru a excela pe noua poziție pe care este posibil să o ocupi cât de curând, va trebui să te adaptezi repede schimbării. Ai de partea ta toate avantajele pentru ca acest lucru să fie posibil, însă este important să nu pierzi din vedere sursa motivației care îți susține acțiunile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 noiembrie 2021

Obiectivele personale încep să prindă contur odată ce tu devii mai sigură pe ceea ce îți dorești. A te lăsa distrasă de mici piedici este doar maniera în care îți manifești teama de un nou început, dar asta nu înseamnă că la un moment dat nu vei avea curaj să riști totul și întru totul.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 noiembrie 2021

Astăzi este posibil ca la birou să apară câteva neînțelegeri care vor face comunicarea dintre tine și colegi extrem de complicată. Oricum ar fi, adopți o atitudine mult mai înțelegătoare și eviți să fii radicală. Nu mai vrei conflicte în viața ta. Ai nevoie de liniște.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 noiembrie 2021

Odată ce ai un plan structurat, ești conștientă că și imaginea de ansamblu va fi una mai clară. La birou, chiar la sfârșit de zi este posibil să apară mici conflicte din cauza unor neînțelegeri. Deși nu vrei să fii atrasă de energia negativă a anumitor contexte, uneori simți nevoia să îți impui punctul de vedere.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 noiembrie 2021

Timpul și aprecierea pe care ți le acordă lumea te ajută să îți recâștigi încrederea în sine. Astăzi vei fi pusă față în față cu o decizie luată de persoana iubită, decizie cu care tu nu ești de acord. O atitudinea deschisă față de explicațiile pe care ți le va oferi este esențială pentru a evita conflictul.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 noiembrie 2021

Obstacolele pe care le întâlneșt nu fac decât să te ”provoace” să fii mult mai perseverentă. Astăzi descoperi noi modalități prin care o să reușești să îți atingi obiectivele creionate. La baza oricărei reușite de-ale tale stă încrederea în propriile abilități, iar tu ești conștientă de asta.
Articole astro