Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 noiembrie 2020

Prietenii de suflet te ajută foarte mult să faci față situațiilor de criză prin care treci în această perioadă. Ai nevoie de siguranță afectivă și înțelegere. Chiar dacă de cele mai multe ori ai încredere în propriile sentimente, știi că sfaturile persoanelor dragi sunt bine intenționate.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 noiembrie 2020

Sunt multe situații care te vor forța să cauți în interiorul tău răspunsul la întrebări incomode. Soarele te va călăuzi și îți va scoate în cale oameni calzi, binevoitori și care vor aduce schimbarea în viața ta. Barierele emoționale vor fi destul de dificil de pus, mai ales în raport cu unele persoane.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 noiembrie 2020

Atunci când vine vorba de viața profesională, încearcă să îți negociezi statutul și să comunici într-o manieră proactivă ideile pe care le ai. Este indicat să nu faci o tragedie din ceea ce ți se întâmplă în această perioadă. Știi mai bine decât oricine că totul are o rezolvare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 noiembrie 2020

A sta departe de intenția de a concluziona, într-o formă sau alta, tot ceea ce trăiești, este o decizie înțeleaptă. Chiar dacă îți dorești să punctezi clar opinia ta cu privire la anumite aspecte care te afectează în mod direct, respectul față de cei din jur te înfrânează.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 noiembrie 2020

În plan personal recunoști din nou acea stare de agitație și neconcordanță care apare periodic între tine și partener. În aceste zile nu ești destul de lucidă sau rațională pentru a lua cea mai bună decizie în acest sens. Venus și Saturn te ajută să îți menții încrederea în iubire, chiar dacă este de înțeles că este greu să faci asta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 noiembrie 2020

Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană importantă din viața ta. Având în centrul energiilor planetele Saturn și Pluto, această zi este caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 noiembrie 2020

Te simți captivă într-o relație de prietenie care oricum nu mai are niciun sens din punctul tău de vedere. Cu toate astea, nu reușești să te detașezi emoțional de persoana în cauză. Ai nevoie să îți focusezi atenția spre alte obiective, profesionale sau personale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 noiembrie 2020

Dualitatea lucrurilor de care ai parte astăzi te va pune în încurcătură. Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. Nu te mai lăsa condusă de aparențe! Fiecare dintre noi are multe de dăruit la nivel emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 noiembrie 2020

Auzi constant în jurul tău tot felul de reproșuri, chiar dacă este vorba de viața profesională sau cea personală. Uneori îți este teamă de consecințele propriilor acțiuni. Chiar dacă ești bine intenționată, asta nu înseamnă că persoanele din jur te vor aprecia la adevărata valoare.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 noiembrie 2020

Dacă ești într-o relație, așteaptă-te la câteva dispute foarte aprinse. Singură, sentimentele pe care le ai pentru o persoană pe care ai întâlnit-o recent încep să se intensifice. Deși nu te simți pregătită pentru o relație romantică, lași lucrurile să decurgă de la sine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 noiembrie 2020

Pentru a excela pe noua poziție pe care vei fi numită cât de curând, va trebui să te adaptezi repede schimbării. Ai de partea ta toate avantajele pentru ca acest lucru să fie posibil, însă este important să nu pierzi din vedere sursa motivației care îți susține acțiunile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 noiembrie 2020

Din păcate, această zi pare să fie una nefastă pentru tine. Pericolul dezechilibrării emoționale se află la orice pas. Faptul că nu reușești să controlezi totul în jurul tău îți induce o stare acută de anxietate. După-amiaza o petreci în compania unor oameni dragi care îți oferă răspunsuri importante la unele întrebări.
Articole astro