Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 noiembrie 2019

Persoanele din jur sunt din ce în ce mai critice la adresa ta. Este posibil ca și firea ta defensivă să atragă o astfel de atitudine. Ziua aceasta mohorâtă de toamnă târzie trezește în tine un sentiment de profundă melancolie care va tăinui amintiri dureroase.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 noiembrie 2019

Nedreptățile pe care ai fost nevoită să le trăiești de mic copil au făcut din tine o femeie vulnerabilă, sensibilă, dar care se ascunde sub masca puterii. Luarea de decizii poate fi un proces anevoios și destul de dureros, indiferent de implicațiile pe care le presupune.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 noiembrie 2019

Descoperi despre sine lucruri greu de asimilat din punct de vedere rațional, dar mai ales emoțional. Începi să îți dai seama când trebuie să faci compromisuri pentru anumite persoane. Armonia se așterne și în viața de familie.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 noiembrie 2019

Sfaturile pe care le primești de la anumite persoane tind să te irite. Îți displace foarte mult atunci când cineva încearcă să te controleze. Această zi este totuși destul de liniștită din punct de vedere emoțional. În cea mai mare parte a timpului, alegi să te odihnești.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 noiembrie 2019

Îți place foarte mult să fii provocată din punct de vedere profesional. Colegii cu care lucrezi se încred mereu în capacitatea ta de analiză a situațiilor limită. Practic tu ești cea mai dorită persoană din departament atunci când lucrurile scapă de sub control.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 noiembrie 2019

Chiar dacă firea ta emoțională pare puțin rigidă în această perioadă, tot vei fi capabilă să înțelegi prin ce trec persoanele care-ți sunt apropiate. Indiferent de cât de dificile sau extenuante vor fi contextele profesionale în care te vei afla, vei reuși să obții rezultate excepționale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 noiembrie 2019

Implicațiile emoționale pe care le presupun anumite relații din viața ta ajung să îți controleze toate acțiunile. Te lași ghidată doar de emoții! Acest mod de a acționa dăunează peste măsură echilibrului tău interior. Această zi aduce destul de multe conflicte în cadrul echipei de la birou.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 noiembrie 2019

Toți așteaptă ceva de la tine. În plan personal simți un blocaj a cărui sursă nu reușești să o depistezi. Deși tu nu ai aceiași încredere în reușită ca altădată, persoana iubită îți oferă susținerea și înțelegerea de care ai nevoie pentru a reuși să îți setezi obiective înalte și să le și atingi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 noiembrie 2019

Poate este vorba despre atmosfera tensionată care există între tine și partener de o bună perioadă de timp sau poate este vorba doar de rutină... Cert este că nu mai simți deloc împlinire în cadrul relației personale. Ai nevoie de un nou început în acest sens.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 noiembrie 2019

Nivelul de adrenalină pe care îl resimți astăzi te ajută să faci față presiunilor sociale de care ai parte. Toți așteaptă ceva de la tine, iar starea de oboseală în care te afunzi poate să te descurajeze să mai faci lucruri pentru propria persoană.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 noiembrie 2019

Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor ajuta să îți reamintești ce reprezinți ca persoană și ca profesionist și te va ajuta să te încrezi și mai mult în propriile valori.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 noiembrie 2019

Viața ta este definiția stării de agitație permanentă. Chiar dacă încerci să mai încetinești puțin ritmul lucrurilor, unele aspecte chiar nu sunt în controlul tău. Te simți îndreptățită să faci doar ceea ce îți oferă confort, de orice fel și nu oferi nicio explicație în acest sens.
Articole astro