Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 noiembrie 2018

Trebuie să iei decizii radicale care pun în pericol orice tip de siguranță de care ai parte în prezent. Îți dorești o schimbare în viața ta. Această dorință aprigă te face să fii sigură pe tot ceea ce urmează să faci. Încrederea în propria persoană contează mult în aceste momente de cumpănă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 noiembrie 2018

Astăzi ai oportunitatea de a spune celor din jur tot ceea ce gândești. Profită de această așezare a lucrurilor! A venit momentul să ai mai multă încredere în ceea ce simți. Lucurile se îmbunătățesc destul de mult și pe plan financiar. Astăzi vei reusi chiar și să te odihnești.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 noiembrie 2018

Astăzi ai nevoie de validare din partea celor din jur. Din păcate, aceasta nu este ușor de obținut, mai ales în contextele în care dai greș în ceea ce privește anumite decizii. Indiferent de starea de spirit pe care o ai, tot vei reuși să faci tot ceea ce ți-ai propus.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 noiembrie 2018

Luarea de decizii poate fi un proces anevoios și destul de dureros. Atunci când știi că trebuie să te îndepărtezi de anumite persoane alături de care aveai senzația că trăiești armonios, lucrurile se împotmolesc. Factorii externi care intervin într-un asemenea proces au tendința să înrăutățească situația.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 noiembrie 2018

Indiferent unde te afli, toți așteaptă ceva de la tine. În plan personal simți un blocaj a cărui sursă nu reușești să o depistezi. Poate este vorba despre atmosfera tensionată care există în prezent între tine și partener. Atunci când încerci să te faci auzită de cei din jur, este important să fii succintă și sigură pe sine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 noiembrie 2018

Auzi constant în jurul tău tot felul de reproșuri, chiar dacă este vorba de viața profesională sau cea personală. Uneori îți este teamă de consecințele propriilor acțiuni. Chiar dacă ești bine intenționată, asta nu înseamnă că persoanele din jur te vor aprecia la adevărata valoare.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 noiembrie 2018

Nu încerca să îi subestimezi pe cei care au o personalitate introvertită. Chiar dacă nu sunt prea vocali, au și ei ceva de zis, indiferent de context. Atunci când simți că lucrurile din viața ta nu au un sens autentic, încearcă să schimbi ceva la modul în care acționezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 noiembrie 2018

Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan personal. Te simți îndreptățită să faci doar ceea ce îți oferă confort, de orice fel. Chiar dacă sunt persoane care nu acceptă un astfel de comportament egoist, alegi să nu mai dai explicații nimănui.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 noiembrie 2018

Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană importantă din viața ta. Având în centrul energiilor planetele Saturn și Pluto, această zi este caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 noiembrie 2018

Astăzi îți menții vitalitatea pentru mult timp și astfel vei reuși să te focusezi pe ceea ce trebuie să faci la birou. În ceea ce privește viața personală, o să înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată în procesul decizional. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 noiembrie 2018

Este de așteptat ca cei din jur să profite de vulnerabilitatea pe care o expui. Din păcate, această zi pare să fie una nefastă pentru tine. Pericolul dezechilibrării emoționale se află la orice pas. Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, este important să rămâi încrezătoare în ceea ce știi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 noiembrie 2018

Deși unele posibile scenarii te fac să îți înfrânezi acțiunile, sunt situații în care faci doar ceea ce simți. Intrigile fac parte din tabloul acestei zile, mai ales în plan profesional. Nimic din ceea ce faci nu are mai mare consistență ca atunci când este vorba de propriul confort.
Articole astro