Horoscopul zilei de 22 martie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 martie 2022

Ai standarde mult mai ridicate cu privire la relațiile sentimentale. Datorită acestui lucru îți va fi mult ușor să eviți dezamăgirile. Începi să îți dai seama când trebuie să faci compromisuri pentru anumite persoane. Armonia se așterne și în viața de familie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 martie 2022

Indiferent de contextul în care te afli astăzi, nu vrei să îți expui punctul de vedere. Obiectivele personale încep să prindă contur odată ce tu devii mai sigură pe ceea ce îți dorești. A te lăsa distrasă de mici piedici este doar maniera în care îți manifești teama de un nou început.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 martie 2022

Evenimentele care au avut loc în viata ța în ultima perioadă te fac să te simți copleșită din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de siguranță afectivă și înțelegere. Îți este foarte greu să accepți ca relația în care ai investit tot ce aveai mai bun se află pe o pantă alunecoasă.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 martie 2022

Un anumit schimb de replici te va face astăzi să îți reconsideri poziția în raport cu o persoană importantă pentru tine. Deși nu îți dorești deloc asta, este posibil să ai o reacție ușor exagerată. Acest comportament denotă faptul că relația pe care o ai cu persoana în cauză nu este una autentică.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 martie 2022

Faptul că nu reușești să controlezi totul în jurul tău îți induce o stare acută de anxietate. După-amiaza o petreci în compania unor oameni dragi care îți oferă răspunsuri importante la unele întrebări. Atunci când lucrurile din viața ta se precipită, poate este nevoie de o distanțare față de tot ceea ce se întâmplă în jur.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 martie 2022

Din păcate, această zi pare să fie una nefastă pentru tine. Pericolul dezechilibrului emoțional se află la orice pas. Schimbările care au loc în viața ta sunt mult prea bruște. Deși îți este greu să ajungi la un consens cu persoana iubită, alegi totuși să fii tu cea care face compromisuri.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 martie 2022

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur nu sunt realiste și nu au niciun punct comun cu ceea ce ai tu nevoie de fapt.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 martie 2022

Îți displace foarte mult atunci când cineva încearcă să te controleze. Ești o fire pragmatică și devii inflexibilă atunci când vine vorba de limitele pe care cei din jur încearcă să le depășească. Nu ai nevoie să ți se demonstreze lucruri deoarece nu crezi într-o astfel de dinamică a relațiilor.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 martie 2022

Intențiile acțiunilor tale sunt ”volatile”. La orice obstacol pe care îl întâmpini îți dai seama că nimic din ceea ce faci nu este consecvent. Chiar dacă majoritatea deciziilor pe care le vei lua astăzi nu îți vor influența echilibrul interior, trebuie să ai grijă la modul riscant în care alegi să faci lucrurile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 martie 2022

Te simți captivă într-o relație de prietenie care oricum nu mai are niciun sens din punctul tău de vedere. Cu toate astea, nu reușești să te detașezi emoțional de persoana în cauză. Ai nevoie să îți focusezi atenția spre alte obiective, profesionale sau personale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 martie 2022

Este important să îți acorzi timp și răbdare pentru a integra cu maturitate dezamăgirile de care ai parte în viața de zi cu zi. Deși starea ta interioară nu pare să fie una excelentă, în plan profesional reușești să nu te lași acaparată de tristețea care te invadează.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 martie 2022

Dualitatea lucrurilor de care ai parte astăzi te va pune în încurcătură. Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. Nu te mai lăsa condusă de aparențe! Fiecare dintre noi are multe de dăruit la nivel emoțional.
Articole astro