Horoscopul zilei de 22 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 martie 2021

Iubești obiectivele clare deoarece acestea îți definesc cu adevărat personalitatea. În ciuda acestui aspect, ești forțată de împrejurimi să plutești în derivă cu privire la mai multe proiecte personale. Indiferent de ceea ce se întâmplă în momentul de față, trebuie să îți păstrezi intactă încrederea în reușită.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 martie 2021

Cheltuieli neprevăzute te pun în fața situației de a face din nou împrumuturi, iar acest lucru te îngrijorează destul de mult. Saturn, ”gardianul” vieții tale emoționale, te va face să privești lucrurile cu alți ochi odată ce îți vei da seama de faptul că ai alături persoane care te susțin necondiționat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 martie 2021

Astăzi ai oportunitatea de a spune celor din jur tot ceea ce gândești. Profită de această așezare a lucrurilor! A venit momentul să ai mai multă încredere în ceea ce simți. Lucurile se îmbunătățesc destul de mult și pe plan financiar. Astăzi vei reusi chiar și să te odihnești.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 martie 2021

Stresul pare că îți ”învăluie” întreaga existență. Vorbești neîncetat despre sine în termeni negativi, deprimanți și ai senzația că cel puțin pentru această perioadă a vieții, nimic nu este realizabil. Ai nevoie să fii înconjurată de adevărați susținători ai persoanei tale pentru a putea trece peste provocările de care ai parte.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 martie 2021

Nu ai nevoie de confirmarea celor din jur pentru a anula o serie de planuri pe care le aveai stabilite. De mult timp nu mai iei în seamă părerile altora, mai ales că știi că de multe ori acestea te induc în eroare. Ai nevoie de timp petrecut în familie.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 martie 2021

Oricât de mult ai evita acest lucru, intriga face parte din orice sector al vieții tale. Lucrurile nu curg lin și deciziile pe care le iei nu te ajută să ajungi la destinație pe drumul pe care ți-l dorești. Compromisul a ajuns să fie ca un fel de mecansim de apărare pentru tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 martie 2021

Alegerile în materie de relații și conexiuni interpersonale sunt de obicei greșite în ceea ce te privește. Întâmplările, deciziile, atracțiile nebănuite, toate au rolul de a te aduce mai aproape de persoana alături de care să visezi la un viitor din punct de vedere romantic.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 martie 2021

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată în plan profesional. Intenția ta de a te face auzită de persoanele pe care tu le consideri a fi ”de valoare”, îți conduce toate acțiunile. Ideile tale sunt puse rapid în practică, chiar și atunci când există dubii cu privire la scopul pe care îl urmăresc.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 martie 2021

A sta departe de intenția de a concluziona, într-o formă sau alta, tot ceea ce trăiești, este o decizie înțeleaptă. Imprevizibilul va zdruncina întotdeauna mersul lucrurilor, oricât de mult îți displace să trăiești sub amprenta acestei dinamici. La birou este nevoie să câștigi respectul colegilor pentru a te integra în noua echipă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 martie 2021

Sfaturile pe care le primești de la anumite persoane tind să te irite. Îți displace foarte mult atunci când cineva încearcă să te controleze. Această zi este totuși destul de liniștită din punct de vedere emoțional. În cea mai mare parte a timpului, alegi să te odihnești.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 martie 2021

Atunci când știi că trebuie să te îndepărtezi de anumite persoane alături de care aveai senzația că trăiești armonios, lucrurile se împotmolesc. Te simți ”blocată” din toate punctele de vedere, iar a vorbi despre ceea ce simți este aproape imposibil.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 martie 2021

Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan personal. Te simți îndreptățită să faci doar ceea ce îți oferă confort, de orice fel. Chiar dacă sunt persoane care nu acceptă un astfel de comportament egoist, alegi să nu mai dai explicații nimănui.
Articole astro