Horoscopul zilei de 22 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 martie 2020

Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire prea rațională. Mai mult decât atât, sunt situații în care nu înțelegi rostul unei analize îndelungate a propriilor acțiuni. Purtată de propriile sentimente ai ajuns să îți găsești fericirea.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 martie 2020

Independența de orice fel pe care ai tendința să o proclami cu orice ocazie, se întoarce împotriva ta. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi. Problema ar fi că lași problemele personale să îți afecteze motivația și implicarea în tot ceea ce faci.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 martie 2020

Relațiile pe care le ai cu anumite persoane te încurajează să faci lucrurile într-un mod diferit. În anumite contexte tensionate nu vei fi capabilă să vorbești despre propriile emoții, dar a adopta o atitudine retrasă poate să fie în avantajul tău.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 martie 2020

Firea ta sensibilă iese la iveală în cele mai nepotrivite momente pentru tine. Este de așteptat ca cei din jur să profite de vulnerabilitatea pe care o expui. Oamenii sunt oportuniști. Această zi de weekend este dedicată studiului deoarece ai rămas în urmă cu câteva obiective personale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 martie 2020

În următoarea perioadă din viața ta este imperios necesar să acționezi cât mai precaut și să nu iei decizii conduse de ceea ce simți. Toți așteaptă ceva de la tine, iar starea de oboseală în care te afunzi poate să te descurajeze să mai faci lucruri pentru propria persoană.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 martie 2020

Consideri că schimbările care au loc în viața ta sunt mult prea bruște. Deoarece îți este greu să ajungi la un consens cu persoana iubită, alegi din nou să fii tu cea care face compromisuri. Este posibil ca această empatie absolută să îți facă rău, deși pe moment nu conștientizezi acest lucru.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 martie 2020

Pe parcursul acestei zile vei fi nevoită să treci peste o serie de provocări destul de intense din punct de vedere emoțional. Capacitatea ta de a face față imprevizibilului te va ajuta în contextele profesionale, dar nu va face diferență atunci când va trebuie să ajungi la echilibru emoțional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 martie 2020

Prezența în cadrul anumitor evenimente sociale nu îți este pe plac. Alegi să o faci doar în interes profesional, deși știi că îți asumi destul de multe riscuri personale. Atunci când vine vorba de anumite contexte care presupun empatie, îți dai seama că ești printre primii care acționează în acest mod.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 martie 2020

Evenimentele din ultima perioadă au reușit să te ”resusciteze” din nou. Invidia pe care o simți pe alocuri în raport cu reușitele altora ajunge să îți intensifice starea de frustare pe care deja o trăiești din cauza propriilor nereușite. Fiecare dintre noi are un drum de parcurs, iar tu nu ești singura care are parte de eșecuri.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 martie 2020

Deși pașii pe care îi faci sunt calculați, nimic din ceea ce urmează să trăiești nu va fi ușor. Încrederea în sine îți dă multă forță psihică și vitalitate. Acest sfârșit de săptămână aduce armonie în viața personală. Legătura emoțională pe care o ai cu partenerul este esențială pentru echilibrul tău interior.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 martie 2020

Trebuie să ai o tărie psihică extraordinară pentru a nu ceda în mijlocul situațiilor stresante de care ai parte astăzi. Persoana iubită îți acceptă nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci în acest sens. Cu toate astea, ai senzația că se îndepărtează de tine cu fiecare zi care trece.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 martie 2020

Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, persoanele cheie din viața ta vor fi acolo pentru tine și-ți va fi foarte ușor să le ceri ajutorul de care ai nevoie. Susținerea celor dragi ne poate aduce întotdeauna o doză incontestabilă de vitalitate și energie pozitivă.
Articole astro