Horoscopul zilei de 22 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 martie 2019

Neîncrederea în propria persoană este o emoție atât de puternică încât ajunge să îți dicteze toate acțiunile. Alegerile greșite pe care le vei face astăzi vor reuși să te scoată mult din zona ta de confort. Cu suportul necondiționat oferit de cei din jur vei reuși totuși să treci peste această perioadă dificilă pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 martie 2019

Te simți bulversată, obosită și din cauza stării pe care o ai este posibil să dai naștere unor suspiciuni nefondate care devin sursa conflictelor imprevizibile de astăzi. Cei apropiați îți respectă întotdeauna nevoia de intimitate, chiar dacă asta presupune să anulezi în ultimul moment anumite planuri pe care le aveai stabilite cu ei.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 martie 2019

Chiar dacă te afli într-o relație, un simplu flirt poate deveni ceva serios. Îți dai seama că ceea ce trăiești în prezent în viața romantică nu te împlinește. Ești entuziasmată de tot ceea ce este nou în viața ta. Trăiești totul la cote maxime deoarece nu vrei să pierzi nicio ocazie de a zâmbi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 martie 2019

Oportunitățile care se întrevăd astăzi este posibil să îți ducă cariera la următorul nivel de dezvoltare. Nu îți mai asuma toate dezamăgirile pe care le trăiesc cei din jur! Din păcate, nu putem deține în totalitate controlul asupra mediului înconjurător și cu siguranță o astfel de realitate nu ne-ar fi pe plac.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 martie 2019

Asigură-te că atunci când îți dorești ceva, transmiți semnalele potrivite. Persoana iubită este pusă mereu în dificultate atunci când trebuie să îți facă pe plac. Afecțiunea pe care o primești de la un anumit coleg de birou te intrigă destul de mult. Pe deasupra, te face să te simți inconfortabil.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 martie 2019

Mișcarea cosmică a astrelor devine tot mai agitată în raport cu semnul tău de zodiac. Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, mai ales dacă este să ne referim la cele emoționale. Chiar dacă știi că tu ești responsabilă de propria fericire, sunt momente în care încă mai cauți țapi ispășitori.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 martie 2019

Atenția ta este îndreptată spre recâștigarea încrederii anumitor persoane pe care simți că le-ai dezamăgit. Astăzi ai nevoie de noroc pentru a putea trece peste câteva situații tensionate de care vei avea parte la birou. Urmează-ți pasiunile fără a te lăsa influențată negativ de anumite persoane!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 martie 2019

Sfaturile pe care le primești de la anumite persoane tind să te irite. Îți displace foarte mult atunci când cineva încearcă să te controleze în mod indirect. Această zi este totuși destul de liniștită din punct de vedere emoțional. În cea mai mare parte a timpului, faci totul în propriul ritm, fără a te grăbi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 martie 2019

Trebuie să iei decizii radicale care pun în pericol orice tip de siguranță de care ai parte în prezent. Cu toate asta îți dorești o schimbare în viața ta. Această dorință aprigă te face să fii sigură pe tot ceea ce urmează să faci. Încrederea în propria persoană contează mult în aceste momente de cumpănă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 martie 2019

Astăzi primești din nou susținerea acelei persoane din viața ta care întotdeauna a avut grijă de tine. Recunoștința pe care i-o porți nu poate fi exprimată în cuvinte. Viața profesională îți surâde încă o dată. Ești promovată și vei avea în echipa colegii cu care te înțelegi cel mai bine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 martie 2019

Încă nu ești pregătită să faci mai mulți pași spre o nouă relație romantică, însă nici nu îți vei ascunde emoția pe care o trăiești în preajma unui posibil partener. La birou sunt colegi care vor profita astăzi de disponibilitatea ta de a-i ajuta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 martie 2019

Indiferent de contextul în care te afli, nu trebuie să te lași influențată de ”efectul de turmă”, dar nici nu trebuie să ai așteptări de la cei din jur că te vor urma. Alegerile pe care le faci au efecte vizibile asupra echilibrului tău emoțional. Te confrunți cu emoții al căror sens nu vei reuși să îl descifrezi.
Articole astro