Horoscopul zilei de 22 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 mai 2020

Nu este vorba că nu te simți pregătită pentru ceea ce urmează, doar că pentru tine este momentul potrivit să te menții focusată asupra a ceea ce ai de realizat în prezent. Sfârșitul săptămânii va fi dedicat explorării și noilor acțiuni în plan profesional.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 mai 2020

Ai nevoie să îți menții mintea ocupată și focalizată asupra unor obiective importante pentru a trece peste confuzia generată de anumite întâmplări. Deși în plan profesional nu reușești încă să demarezi acțiuni care să fie în favoarea ta, nu îți pierzi motivația. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 mai 2020

Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan personal. Te simți îndreptățită să faci doar ceea ce îți oferă confort, de orice fel. Chiar dacă sunt persoane care nu acceptă un astfel de comportament egoist, alegi să nu mai dai explicații nimănui.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 mai 2020

Trebuie să iei decizii radicale care pun în pericol orice tip de siguranță de care ai parte în prezent. Îți dorești o schimbare în viața ta. Această dorință aprigă te face să fii sigură pe tot ceea ce urmează să faci. Încrederea în propria persoană contează mult în aceste momente de cumpănă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 mai 2020

De mult timp nu mai iei în seamă părerile sau sfaturile altora, mai ales că știi că de multe ori acestea te induc în eroare. Ai nevoie de timp petrecut în familie și acest lucru se va întâmpla odată cu sfârșitul acestei săptămâni agitate.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 mai 2020

Astăzi este posibil ca la birou să apară câteva neînțelegeri care vor face comunicarea dintre tine și colegi extrem de complicată. Oricum ar fi, adopți o atitudine mult mai înțelegătoare și eviți să fii radicală. Nu mai vrei conflicte în viața ta. Ai nevoie de liniște.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 mai 2020

Este evident faptul că ești destul de obosită din punct de vedere emoțional. Jupiter, ”gardianul” vieții tale interioare, te va face să privești lucrurile cu alți ochi odată ce îți vei da seama de faptul că ai alături persoane care te susțin necondiționat.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 mai 2020

Dualitatea lucrurilor de care ai parte astăzi te va pune în încurcătură. Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. Nu te mai lăsa condusă de aparențe! Fiecare dintre noi are multe de dăruit la nivel emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 mai 2020

Consideri că schimbările care au loc în viața ta sunt mult prea bruște. Deoarece îți este greu să ajungi la un consens cu persoana iubită, alegi din nou să fii tu cea care face compromisuri. Este posibil ca această empatie absolută să îți facă rău, deși pe moment nu conștientizezi acest lucru.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 mai 2020

Astăzi ai nevoie de validare din partea celor din jur. Din păcate, aceasta nu este ușor de obținut, mai ales în contextele în care dai greș în ceea ce privește anumite decizii. Indiferent de starea de spirit pe care o ai, tot vei reuși să faci tot ceea ce ți-ai propus.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 mai 2020

Luarea de decizii poate fi un proces anevoios și destul de dureros. Atunci când știi că trebuie să te îndepărtezi de anumite persoane alături de care aveai senzația că trăiești armonios, lucrurile se împotmolesc. Factorii externi care intervin într-un asemenea proces au tendința să înrăutățească situația.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 mai 2020

Crezi în reconectarea emoțională cu anumite persoane din trecut. Vei face pași importanți spre acest proces. Este important să fii mai recunoscătoare pentru tot ceea ce îți este dat să trăiești. O astfel de deschidere sufletească te poate ajuta să treci mai ușor peste obstacolele pe care le întâmpini.
Articole astro