Horoscopul zilei de 22 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 mai 2019

Atunci când vine vorba de viața profesională, încearcă să îți negociezi statutul și să comunici într-o manieră proactivă ideile pe care le ai. Este indicat să nu faci o tragedie din ceea ce ți se întâmplă în această perioadă. Știi mai bine decât oricine că totul are o rezolvare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 mai 2019

Evenimentele care au avut loc în viata ța în ultima perioadă te fac să te simți copleșită din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de siguranță afectivă și înțelegere. Îți este foarte greu să accepți ca relația în care ai investit tot ce aveai mai bun se află pe o pantă alunecoasă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 mai 2019

Obiectivele personale încep să prindă contur odată ce tu devii mai sigură pe ceea ce îți dorești. A te lăsa distrasă de mici piedici este doar maniera în care îți manifești teama de un nou început, dar asta nu înseamnă că la un moment dat nu vei avea curaj să riști totul și întru totul.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 mai 2019

Chiar dacă uneori te simți îndreptățită să faci acest lucru, nu este indicat să devii egoistă în raport cu cei din jur. Relațiile de prietenie pe care le ai în acest moment sunt cheia împlinirii tale emoționale. Prietenii de suflet te ajută foarte mult să faci față situațiilor de criză prin care treci în această perioadă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 mai 2019

Totul decurge armonios, relația dintre tine și persoana iubită se ”sudează” cu fiecare zi care trece, iar tu nu poți decât să profiți la maxim de aceasta perioadă. Această zi din mijlocul săptămânii se află sub influența puternică a lui Jupiter.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 mai 2019

Influența zodiei Gemeni asupra stării tale emoționale este definitorie în aceste zile. Deși încerci să îți găsești tot felul de scuze, nu mai ești dornică sau nu mai găsești niciun rost în a continua anumite relații. Îți dorești să te retragi, dar nu ai curaj să susții și cu acțiuni această dorință.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 mai 2019

Întâmplările, deciziile, atracțiile nebănuite, toate au rolul de a te aduce tot mai aproape de persoana alături de care să visezi la un viitor. Deși așteptările sau nevoile tale nu sunt ușor de îndeplinit, nu alegi să faci niciun compromis în acest sens.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 mai 2019

Trebuie să ai o tărie psihică extraordinară pentru a nu ceda în mijlocul situațiilor stresante de care ai parte astăzi. Persoana iubită îți acceptă nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci în acest sens. Cu toate astea, ai senzația că se îndepărtează de tine cu fiecare zi care trece.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 mai 2019

Îți displace foarte mult atunci când cineva încearcă să te controleze și de aceea devii destul de intrasigentă în modul în care comunici. Această zi este totuși destul de liniștită din punct de vedere emoțional. În cea mai mare parte a timpului, alegi să te odihnești și să faci lucruri care îți fac plăcere sau te relaxează.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 mai 2019

Atunci când vine vorba de familia pe care o ai, te consideri o persoană norocoasă. Îți dorești apropiere și afecțiune în raport cu anumite persoane și consideri că a fi sinceră cu privire la propriile sentimentele este singura modalitate prin care poți obține acest lucru.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 mai 2019

Din păcate, această zi pare să fie una nefastă pentru tine. Pericolul dezechilibrului emoțional se află la orice pas. Schimbările care au loc în viața ta sunt mult prea bruște. Deși îți este greu să ajungi la un consens cu persoana iubită, alegi totuși să fii tu cea care face compromisuri.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 mai 2019

Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan personal. Te simți îndreptățită să faci doar ceea ce îți oferă confort, de orice fel. Chiar dacă sunt persoane care nu înțeleg acest comportament egoist, tu alegi să nu mai dai explicații nimănui.  
Articole astro