Horoscopul zilei de 22 mai 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 mai 2018

Astăzi o să cunoști persoane noi care te intrigă prin personalitatea lor puternică. În același timp, te simți atrasă de ele. Îți place foarte mult să fii ținta atenției celor din jur. Timpul și aprecierea pe care ți le acordă lumea te ajută să îți recâștigi încrederea în sine. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 mai 2018

Ai nevoie de mai multă claritate și de lucruri palpabile pentru a simți că într-adevăr nu pierzi controlul. Obstacolele pe care le întâlnești te motivează să fii perseverentă. Astăzi descoperi noi modalități prin care o să reușești să îți atingi obiectivele creionate.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 mai 2018

Astăzi totul este despre relaxare. La birou ai parte de o zi lejeră, iar acasă îți concentrezi atenția doar asupra propriilor hobby-uri. Deși îți este dificil să nu mai fii reticentă la intențiile unora, sunt situații în care te lași dusă de val și faci doar ceea ce simți.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 mai 2018

Asigură-te că atunci când îți dorești ceva, transmiți semnalele potrivite. Persoana iubită este pusă mereu în dificultate atunci când trebuie să îți facă pe plac. Afecțiunea pe care o primești de la un anumit coleg de birou te intrigă destul de mult. Pe deasupra, te face să te simți inconfortabil.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 mai 2018

Este posibil ca astăzi să nu mai reușești să te organizezi ca în zilele trecute și vei rămâne cu taskuri nerezolvate. Deși ai parte de înțelegere de la șefi, ești iritată de această incapacitate a ta de a face lucrurile cum trebuie. Exigența cu care te critici este totuși exagerată.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 mai 2018

Nu trebuie să te lași influențată de efectul de turmă, dar nici nu trebuie să ai așteptări de la cei din jur că te vor urma. Alegerile pe care le faci au efecte vizibile asupra echilibrului tău emoțional. Te confrunți cu emoții al căror sens nu vei reuși să îl descifrezi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 mai 2018

Singură, sentimentele pe care le ai pentru o persoană anume pe care abia ai întâlnit-o, încep să se intensifice. Încă nu ești pregătită să faci mai mulți pași spre ea, însă nici nu îi vei ascunde emoția pe care o trăiești în preajma ei. La birou sunt colegi care vor profita astăzi de disponibilitatea ta de a-i ajuta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 mai 2018

Te lași influențată de tot ceea ce se întâmplă în jur. Unele lucruri chiar nu te vizează sub nicio formă. Pe alocuri ai tendința să crezi că orice persoana cu care interacționezi îți vrea răul. Nu întotdeauna este vorba despre tine! Acest raționament denotă o lipsă îngrijorătoare de încredere în sine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 mai 2018

Tot ceea ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine ca și persoană, dar și ca femeie.  În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi. Problema ar fi că lași problemele personale să îți afecteze motivația și implicarea în tot ceea ce faci.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 mai 2018

Independența pe care ai tendința să o proclami cu orice ocazie, se întoarce împotriva ta astăzi. Deși maniera în care alegi să faci lucrurile este una calculată, riscuri există la orice pas. În acest context mai important este cum reușești să te redresezi după un eșec.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 mai 2018

Chiar dacă știi că tu ești responsabilă de propria fericire, sunt momente în care încă mai cauți țapi ispășitori. Nu ești singura persoană care face asta, însă tu o faci deliberat, calculat și ajungi să îi rănești pe cei din jur. Consecințele faptelor tale nu se vor lăsa așteptate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 mai 2018

Astăzi primești din nou susținerea acelei persoane din viața ta care întotdeauna a avut grijă de tine. Recunoștința pe care i-o porți nu poate fi exprimată în cuvinte. Viața profesională îți surâde încă o dată. Ești promovată și vei avea în echipa colegii cu care te înțelegi cel mai bine.
Articole astro